Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αναμένονται κι άλλες υποψηφιότητες για την εκπροσώπηση μας στην Eurovision του 2018

Αναμένονται κι άλλες υποψηφιότητες για τ...

Διέρρευσε και το όνομα των Stereo Soul από το X Factor

Οι πρώτες υποψηφιότητες από την Ελλάδα, για την επερχόμενη 63η Eurovision που θα γίνει τον Μάιο του 2018 στην Πορτογαλία μετά τη νίκη του Σαλβαδόρ Σομπράλ, έχουν ήδη βγει στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τα όσα έως τώρα έχουν διαρρεύσει οι πρώτες "επίσημες" υποψηφιότητες καλλιτεχνών και τραγουδιών που θα διεκδικήσουν μια θέση στον Ελληνικό τελικό είναι αυτές της νεαρής Αρετής Κετιμέ από την Αιτωλοακαρνανία που προτάθηκε από την Spicy Music, του νικητή του Greek Idol το 2011 στον Alpha, Παναγιώτη Τσακαλάκου ως συμμετοχή της Satelite Records καθώς και εκείνης της ανερχόμενης καλλιτέχνιδας Βασιλικής Στεφάνου από την δισκογραφική εταιρεία Polymusic.

Οι προυποθέσεις που φαίνεται να ζητά η Δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) για αυτή τη χρονιά και που αφορούν "άρωμα & χρώμα Ελλάδας" φαίνεται να αφήνουν εκτός παιχνιδιού κάποια ονόματα που ετοίμαζαν βαλίτσες με "ξενόγλωσσα ακούσματα" και που όπως φαίνεται λογάριαζαν "χωρίς τον ξενοδόχο". Οι Eurovisionistas επιβεβαιώθηκαν για ακόμα φορά αναφορικά με τα κάθε είδους σενάρια που και αυτή τη χρονιά γέμισαν το διαδίκτυο.

Οι Stereo Soul, το ντουέτο που "ένωσε" ο Θοδωρής Μαραντίνης την προηγούμενη χρονιά στο επιτυχημένο σώου ανεύρεσης μουσικών ταλέντων του Σκάι (το X Factor) από την Feelgood Entertainment και που "διέρρευσε" τη πληροφορία ότι ετοίμασε τη δική του πρόταση με ένα τραγούδι του συνθέτη DJ Koncept, φαίνεται να μένει "εκτός παιχνιδιού", όπως αναφέρει ο Μάκης Χαραλαμπόπουλος από τον INFE Greece ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται πως συμβαίνει και με τον φετινό "νικητή" του επόμενου κύκλου του σώου που δεν ευτύχησε σε νούμερα Π. Κουφογιάννη που κάποιοι τον ήθελαν να έχει εκδηλώσει με τη σειρά του την επιθυμία να λάβει μέρος.

Η συγκεκριμένη εταιρεία για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, φαίνεται να προσανατολίζεται σε άλλα μονοπάτια και να αναζητά από τους κύκλους της την δική της διαφορετική πρόταση που θα συμβαδίζει με τους κανόνες που φέτος η ΕΡΤ έχει ορίσει.

Αν όλα τα παραπάνω ισχύσουν, βρισκόμαστε εν αναμονή και των υπολοίπων προτάσεων από τις άλλες δισκογραφικές που ίσως να θελήσουν να τρέξουν στη κούρσα για τη Eurovision 2018, όπως αυτή της Panik Records, η οποία τηρεί στάση αναμονής και σιγή ιχθύος (τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει την εμπειρία του διαγωνισμού στο εξωτερικό) αλλά και της Heaven music που πληροφορίες κι εδώ μιλούν ότι ίσως προτείνει με τη σειρά της κάποιον νικητή από ανάλογο πρόγραμμα ανεύρευσης μουσικών ταλέντων (Rising Star).

Τέλος και στη Minos-Emi σκέφτονται την περίπτωση ενός ντουέτου καλλιτεχνών με σκοπό να κάνουν τη διαφορά ενώ το «σήριαλ» της εκπροσώπησης στη Γιουροβίζιον φαίνεται να έχει και συνέχεια με προτάσεις που ίσως υπάρξουν και από αλλού καθώς η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων τελειώνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight