Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Χρήστος Χολιαστός είναι ο 22χρονος που σκοτώθηκε το μεσημέρι στα Καλάβρυτα μαζεύοντας καρύδια

Ο Χρήστος Χολιαστός είναι ο 22χρονος που...

Θλίψη σε Καλάβρυτα και Πάτρα

Ο Χρήστος Χολιαστός είναι ο 22χρονος ο οποίος σκοτώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μάνεσι Καλαβρύτων, την ώρα που μάζευε καρύδια, μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του Γιώργου και του πατέρα του Φωκίωνα.  Η είδηση έχει συγκλονίσει τόσο την τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων, όσο και της Πάτρας, όπου διέμενε η οικογένεια.

Ο άτυχος νέος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χτυπούσε τα καρύδια με μια μεταλλική βέργα, η οποία κάποια στιγμή ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έγινε το μοιραίο.

Ο Χρήστος Χολιαστός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Καλαβρύτων, ωστόσο οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Η σορός του 22χρονου μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου το πρωί της Τρίτης η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα θα κάνει νεκροψία – νεκροτομή.

Η κηδεία του άτυχου νέου αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Συγκλονισμένος είναι και ο δήμαρχος των Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς με τον οποίο επικοινώνησε το thebest.gr, ο οποίος είπε ότι η είδηση έχει παγώσει τα Καλάβρυτα.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του 22χρονου, Φωκίωνας Χολιαστός, είναι πρώην Διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και νυν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου.

Ο Χρήστος Χολιαστός σπούδαζε στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών και είχε έναν δίδυμο αδελφό, τον Γιώργο και μία μεγαλύτερη αδελφή τη Γωγώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις