Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 4): Φάρμακο διώχνει τις μέδουσες!

Αποκλειστικό (Νο 4): Φάρμακο διώχνει τις μέδουσες!
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Επιστημονική ανακάλυψη από το ΤΕΙ Δημοριρί, Ρίου και Αγίου Βασιλείου

Εντυπωσιακή η είδηση, που επιβεβαιώνεται από κάθε αρμόδιο φορέα, έρχεται στο προσκήνιο κατ’ αποκλειστικότητα από το thebest.

Αφορά στην παρασκευή ενός φάρμακου το οποίο θα διώχνει τις μέδουσες, θα λειτουργεί αποτρεπτικά στο να πλησιάσουν τον λουόμενο και να τον τσιμπήσουν με τα πλοκάμια τους. Και όχι μόνο, αφού οι μέδουσες, όπως επιβεβαιώθηκε σε δεκάδες πειράματα στα εργαστήρια, δεν πλησιάζουν ούτε στα 47 ν.μ. λουόμενο που έχει λάβει το συγκεκριμένο φάρμακο.

Το συγκεκριμένο αυτό παρασκεύασμα είναι προϊόν επίπονης έρευνας που έγινε από το Τμήμα βιοϊατρικής, μοριοτεχνολογίας και γενετικής φαρμακολογίας του ΤΕΙ Δημοριρί, Ακταίου και Αγ. Βασιλείου, με την καθοδήγηση του Drος Μεδουσολόγου Ιωάννη Τσιμπημένου.

Αεροσκάφη ψεκάζουν με το Μεδουσοστόπ πάνω από την Πάτρα

Αεροσκάφη ψεκάζουν με το Μεδουσοστόπ πάν...

Αεροσκάφη ψεκάζουν με το Μεδουσοστόπ πάνω από την Πάτρα

Το φάρμακο φέρει την επιστημονική ορολογία Medousostop και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, καθώς επίκειται η τυπική έγκρισή του από Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Θα κυκλοφορήσει τόσο σε πόσιμα και υδατοδιαλυτά χάπια, όσο και σε ενέσιμη μορφή, αλλά και σε αλοιφή για εξωτερική επικάλυψη. Σύντομα θα είναι εφικτή η παραγωγή του και σε αέριο σπρέι, ώστε ο λουόμενος θα μπορεί να ψεκάζεται και να κολυμπάει άφοβα, ενώ δεν αποκλείεται να παραχθεί σε μεγάλες ποσότητες ώστε να γίνεται αεροψεκασμός και να αποφεύγεται η καθημερινή χρήση από τους λουόμενους.

Ετσι όταν θα βλέπουμε κάποια άσπρα χνάρια στον ουρανό πίσω από τον ορίζοντα, δεν θα ανησυχούμε για το εάν μας ψεκάζουν, αλλά όντως θα μας ψεκάζουν με Medousostop.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε προς την στήλη ο Dr Iωάννης Τσιμπημένος, το φάρμακο στηρίζεται σε dna και μερικά ακόμα οργανικά στοιχεία από τον μεγαλύτερο θηρευτή των μεδουσών, τον τόνο! Το συγκεκριμένο ψάρι, καταβροχθίζει δεκάδες μέδουσες στην καθισιά του, όπως και ο άνθρωπος καταβροχθίζει δεκάδες τόνους στην καθισιά του και οι επιστήμονες κατάφεραν να απομονώσουν τα στοιχεία αυτά του ψαριού τα οποία μυρίζει από μακριά η μέδουσα και αλλάζει ρότα (καθώς δεν μπορεί να στρίψει στη θάλασσα).

Προετοιμασία πριν πάει για μπάνιο

Προετοιμασία πριν πάει για μπάνιο

Προετοιμασία πριν πάει για μπάνιο

Περισσότερα επιστημονικά στοιχεία γι’ αυτή τη μεγάλη ανακάλυψη που θα ανακουφίσει οικονομικά όσους δραστηριοποιούνται σε ακτές που δέχθηκαν κατά κύματα τις μέδουσες, θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Παρασκευή τ’ Αϊ τέτοιου ανήμερα, στο Υπόστεγο 1 του ΟΛΠΑ στο παλιό λιμάνι.

Το κόστος του φαρμάκου είναι 12.789 ευρώ, δεν θα συνταγογραφείται και για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να το αποκτήσουν, θα υπάρχει σχετική μέριμνα από το υπουργείο. Με προσωπική του δήλωση ο υπουργός Υγείας και Φαρμακευτικής πολιτικής Δημήτρης Φαρμάκης δίνει τη λύση: «Θα προσπαθήσουμε να το εντάξουμε στα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά απαιτείται η έγκριση των θεσμών ως προς την πρότασή μας για τα ισοδύναμα που θα απαιτηθούν. Μέχρι τότε ο απλός λαός θα μπορεί να πασαλείβεται με τονομακαρονάδα. Είναι εξίσου αποτελεσματικό και πιο οικονομικό», κατέληξε ο κ. Υπουργός.

Και τα μικρά παιδιά προστατεύονται από τις μέδουσες

Και τα μικρά παιδιά προστατεύονται από τ...

Και τα μικρά παιδιά προστατεύονται από τις μέδουσες

Στις φωτογραφίες δείτε ήδη πως καθάρισε ο Πατραϊκός, ούτε μία μέδουσα δεν υπάρχει στο πλάνο! Επίσης οι πρώτοι λουόμενοι με τονομακαρονάδα είναι πραγματικότητα.

 

(σύρετε το ποντίκι πάνω από τις φωτογραφίες για να διαβάσετε τις λεζάντες)


Αποκλειστικό (Νο 3): Ποια οδός της Πάτρας μετονομάζεται σε «Μνι της Χάιδως»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα