Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 9 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Κορυφώνονται σήμερα δύο δύσκολες όψεις του “βαρύ” Πλούτωνα, οι οποίες αυτές τις μέρες σας κάνουν αρκετά εμμονικούς - ο νους “κολλάει” σε πράγματα. Παράλληλα, είναι πιθανό να βιώνετε εμπόδια και ίντριγκες στα επαγγελματικά και σε σχέσεις ή συνεργασίες. Προσέξτε πικρά λόγια και εκδικητικές συμπεριφορές, για δυο ακόμα μέρες. Υπαρξιακές αγωνίες.

Ταύρος

Λόγω των δύο δύσκολων όψεων του Πλούτωνα που κορυφώνονται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να παρουσιάζονται εμπόδια αλλά και περιπλοκές στον εργασιακό χώρο και σε χώρους υγείας, όπως επίσης και γύρω από ζητήματα νομικά, εκπαίδευσης, ταξιδιών. Κάποιες κριτικές ή ο φανατισμός μπορεί να λειτουργήσουν σαν αυτοσαμποτάζ - χρειάζεται προσοχή στο τι λέτε.

Δίδυμοι

Κάποια ξεκαθαρίσματα γίνονται αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις του Πλούτωνα που κορυφώνονται σήμερα, κυρίως στις σχέσεις με τα παιδιά αλλά και στα ερωτικά. Πιθανόν να παρουσιάζονται εμπόδια στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και σε θέματα οικονομικά κι επιχειρηματικά. Έρχονται στο φως κάποια μυστικά. Δεν λείπουν οι ίντριγκες στο περιβάλλον σας.

Καρκίνος

Προσέξτε να μην αφεθείτε σε ψυχολογικό “βύθισμα” τώρα που κορυφώνονται δυο δύσκολες όψεις του  “σκοτεινού” Πλούτωνα, καθώς είναι βαριές επιρροές – ζητούν περισσότερο βάθος και ψυχανάλυση. Υπαρξιακές αγωνίες. Προκαλούν αυτές τις μέρες εμπόδια και περιπλοκές σε σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια, σπίτι, ακίνητα. Εμμονές με το παρελθόν και με τις σχέσεις. Γίνονται ξεκαθαρίσματα.

Λέων

Δεν είναι και οι πιο ανάλαφρες οι όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας αυτές τις μέρες, οι οποίες κορυφώνονται σήμερα, ενώ προκαλούν διάφορα κολλήματα νοητικά, αλλά και εμπόδια στην επικοινωνία, σε μετακινήσεις και στη δουλειά. Πιθανές ίντριγκες και παρασκήνια στο χώρο εργασίας. Ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους, γείτονες. Προσέξτε τα πικρά λόγια.

Παρθένος

Μπορεί να βιώνετε εμμονές για οικονομικά κι ερωτικά κυρίως θέματα αυτές τις μέρες με τις δύσκολες και βαριές όψεις του Πλούτωνα που κορυφώνονται σήμερα, οι οποίες προκαλούν διάφορα μοιραία εμπόδια στα παραπάνω, όπως και σε επιχειρηματικά θέματα. Εμμονές και με τα παιδιά. Κρίση αυτοεκτίμησης και δημιουργικότητας επίσης. Προσέξτε την έλλειψη χαράς.

Ζυγός

Ερμής και Ήλιος που διατρέχουν το ζώδιό σας κορυφώνουν σήμερα δυσμενείς όψεις με τον “βαρύ” Πλούτωνα, γι’ αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες βιώνετε θλίψη ή “βύθισμα” ψυχολογικό και νοητικό. Χρειάζεται βάθος κι έρευνα, όχι παράδοση στην αρνητικότητα. Προσέξτε τις ίντριγκες, κυρίως με την οικογένεια. Εμπόδια σε θέματα σπιτιού/ακινήτων και σε προσωπικά θέλω.

Σκορπιός

Βγάζει τον καχύποπτο εαυτό σας στην επιφάνεια αυτές τις μέρες ο “βαρύς” Πλούτωνας με τις δυο δύσκολες όψεις που κορυφώνει σήμερα, γι’ αυτό προσέξτε τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά και διάφορες φοβίες κι εμμονές. Ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Φαίνεται να κλείνουν κάποιοι κύκλοι. Εμπόδια πιθανά σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Τοξότης

Γίνονται ξεκαθαρίσματα σε φιλικές κυρίως σχέσεις αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις του Πλούτωνα που κορυφώνονται σήμερα, ενώ φαίνεται να χάνεται η εμπιστοσύνη για ορισμένα άτομα, ή παρατηρείτε έλλειψη αξιών σε κάποιους. Προσέξτε τις εμμονές για θέματα οικονομικά και αποκτημάτων. Πιθανόν να εμποδίζονται ορισμένα σχέδιά σας, ίσως και λόγω οικονομικού.

Αιγόκερως

Άμεσα σας επηρεάζουν αυτές τις μέρες οι δυσμενείς όψεις του Πλούτωνα με Ερμή και Ήλιο που κορυφώνονται σήμερα, ο οποίες πιθανόν να σας “βυθίζουν” και να βγάζουν διάφορες αγωνίες και φοβίες στην επιφάνεια – αντιμετωπίστε και αποκαλύψτε τις. Εμπόδια σε θέματα προσωπικά ή επαγγελματικά και από άτομα εξουσίας. Προσέξτε πικρίες και κακά λόγια.

Υδροχόος

Κλείνουν κάποια κεφάλαια αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις του εκκαθαριστικού Πλούτωνα που κορυφώνονται σήμερα, ενώ δεν λείπουν τα παρασκήνια ή κάποια “δράματα”. Πιθανόν να υπάρχουν εμπόδια ή περιπλοκές σε θέματα νομικά, σπουδών και ταξιδιών. Προσέξτε ένα αίσθημα ματαιότητας. Είναι μια εκκαθαριστική επιρροή και για την ψυχολογία σας.

Ιχθύες

Σε φιλίες και στον κοινωνικό σας κύκλο γενικά είναι πολύ πιθανό να γίνονται ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις του Πλούτωνα που κορυφώνονται σήμερα, ενώ δεν λείπουν οι ίντριγκες. Δεν φαίνεται να έχετε ίδιους σκοπούς με ορισμένα άτομα. Αποκάλυψη μυστικών. Περιπλοκές ή εμπόδια σε οικονομικά θέματα και σε σχέδιά σας.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being