Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυναμική παρουσία της Πατρινής startup SaMMY στα ναυτικά σαλόνια της Γένοβας και του Μονακό

Δυναμική παρουσία της Πατρινής startup S...

Συμμετοχή σε διεθνή γεγονότα

Σε δύο από τα σημαντικότερα διεθνή γεγονότα για το θαλάσσιο τουρισμό και το Yachting συμμετείχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Πατρινή startup SaMMY (www.sammyacht.com). Στο ναυτικό σαλόνι της Γένοβας που φιλοξενήθηκε στο διάστημα 21-26 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Γένοβας, η εταιρία είχε τη δυνατότητα να διερευνήσει συνεργασίες με διεθνείς οίκους, όπως η  ένωση Τουριστικών Λιμένων Ιταλίας (Assomarinas), η διεθνής ένωση Μαρίνων (ICOMIA), η μεγαλύτερη εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής καταμαράν Lagoon, καθώς και ο όμιλος D-Marin/Kiriakoulis με τον οποίο η SaMMΥ συνεργάζεται ήδη από τα μέσα του 2016.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε επιλεγμένες μαρίνες της Β. Ιταλίας (Marina Aeroportο di Genova, Marina di Portofino, Marina di Arenzano και Marina di Chiavari) μαζί με τον εμπορικό αντιπρόσωπο της SaMMY στην Ιταλία και Ν. Γαλλία, όπου παρουσιάστηκαν οι λύσεις που προσφέρει η SaΜMY σε θέματα διαχείρισης και εκσυγχρονισμού των μαρίνων και προωθήθηκαν εμπορικές συμφωνίες.

Στο ναυτικό σαλόνι του Μονακό που φιλοξενήθηκε στο διάστημα 27-30 Σεπτεμβρίου στο Μόντε Κάρλο εξετάστηκαν οι προοπτικές της αγοράς της Νότιας Γαλλίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εταιρίες στο χώρο του Yacht chartering, καθώς και με τεχνολογικές εταιρίες που προσφέρουν συστήματα αισθητήρων ή μη επανδρωμένα σκάφη για την προστασία και επίβλεψη του θαλάσσιου περιβάλλοντος των μαρίνων και παραθαλάσσιων περιοχών, προκειμένου να ενισχυθεί περεταίρω ο κατάλογος των λύσεων που προσφέρει η SaMMY .

Στις επισκέψεις και τις επιμέρους συναντήσεις της SaMMY, τα μέλη της ομάδας ‘έντυσε’ η εταιρία ανδρικής ένδυσης DUR, η οποία στηρίζοντας έμπρακτα τις καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες στην Ελλάδα υπήρξε o κύριος χορηγός ένδυσης της Πατρινής startup, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενδυνάμωση του επικοινωνιακού προφίλ της ομάδας στον απαιτητικό και άκρως ανταγωνιστικό χώρο του yachting.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις