Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνεχίζουν την αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης οι δημοτικοί υπάλληλοι

Πάτρα: Συνεχίζουν την αποχή από τη διαδι...

Με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης

Ναι στην αξιολόγηση αλλά όχι με τον τρόπο και τους όρους που προωθείται από την κυβέρνηση λένε οι υπάλληλοι του Δήμου Πατρέων που με απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης συνεχίζουν την απεργία - αποχή από τη διαδικασία της αξιολόγησης και καλούν όσους κατέθεσαν σχετική έκθεση να την ανακαλέσουν.

Στην ανακοίνωση του Συλλογου Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων αναφέρεται:

Την Τρίτη 3/10/2017 στις 11.00π.μ στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Μέσα από την μαζική  συμμετοχή των εργαζομένων διαφάνηκε η αγωνία και ανησυχία σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης αλλά και η απόφαση να παλέψουμε κατά των εκβιαστικών τροπολογιών, που αντικειμενικά καμία σχέση δεν έχουν με την αξιολόγηση των υπαλλήλων.

Δεν είμαστε γενικά ενάντια στην αξιολόγηση. Δεν συμφωνούμε και δεν επιβραβεύουμε την τεμπελιά και την ρεμούλα, δεν λέμε ότι δεν πρέπει να γίνεται κανένας έλεγχος στην συμπεριφορά του υπαλλήλου στην  υπηρεσία, στο αν εκπληρώνει σωστά τα εργασιακά του καθήκοντα.

Τα τελευταία χρόνια παρά τις διαθεσιμότητες, τις συνταξιοδοτήσεις την απαγόρευση προσλήψεων και τις περικοπές, την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τις σοβαρές ελλείψεις των απαιτούμενων μέσων και πόρων ο δημόσιος τομέας και ο Δήμος μας λειτουργεί και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πατρέων θέλουμε μια αξιολόγηση η οποία θα  έχει σαν στόχο να βελτιώσει τον υπάλληλο, να αναβαθμίσει την επιστημονική του κατάρτιση  ώστε ν΄αναβαθμιστούν οι προσφερόμενες Υπηρεσίες προς όφελος του πολίτη.

 

Με ομόφωνη απόφασή μας:

ü Καταγγέλλουμε  την τροπολογία της Κυβέρνησης, η οποία με εκβιαστικό τρόπο επεμβαίνει στα εσωτερικά του Συνδικαλιστικού Κινήματος, λειτουργεί εξ αντικειμένου ως  απεργοσπαστικό μέσο, προωθεί τον ατομικισμό κόντρα στη συλλογικότητα.

ü Συνεχίζουμε την απεργία – αποχή από την διαδικασία της αξιολόγησης που είναι νόμιμη συνδικαλιστική δράση.

 

ü Καλούμε τους συναδέλφους που κατέθεσαν έκθεση αξιολόγησης να την ανακαλέσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις