Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (No 2): Μέσα στο Αρχαιολογικό Μουσείο το νέο Αστυνομικό Μέγαρο

Αποκλειστικό (No 2): Μέσα στο Αρχαιολογι...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Λύνεται με τον καλύτερο τρόπο ένα ακανθώδες ζήτημα

Λύνεται το θέμα με το νέο Αστυνομικό Μέγαρο, καθώς, όπως μεταδίδει πρώτο και κατά πανευρωπαϊκή, μη σας πω και παγκόσμια, αποκλειστικότητα το thebest, ξεπεράστηκαν οι διαφωνίες σχετικά με το που θα ανεγερθεί.

Ως γνωστόν είχε αποφασιστεί αρχικά να φτιαχτεί στο οικόπεδα της ΕΛΑΣ, στη ΝΕΟ Πατρών Αθηνών και Αμερικής, όμως υπήρξαν διαφωνίες καθώς γειτνιάζει με το οικόπεδο του Αρχαιολογικού Μουσείου και μάλιστα επίκειται ενοποίηση και ανάδειξη του χώρου μέχρι τη Ρωμαϊκή Γέφυρα.

Προτάθηκαν διάφορες λύσεις. Ο Δήμος πρότεινε ένα οικόπεδα κοντά στα Καμίνια στο Ζαβλάνι, στη μέση του πουθενά, αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Τελικά ύστερα από σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του πρωθυπουργού με την παρουσία του αρχηγού της ΕΛΑΣ, του Υπουργού Πολιτισμού και του κυρ Αντώνη, που καθαρίζει το πρωθυπουργικό γραφείο, αποφασίστηκε να μην φτιαχτεί πουθενά νέο Αστυνομικό Μέγαρο και οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ να εγκατασταθούν εντός του Αρχαιολογικού Μουσείου!

Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια, είπε ο Υπουργός Αστυνομικής Ευταξίας και Προστασίας του Πολίτη κ. Βρασίδας Μπατσώνης “καθώς θα εξοικονομήσουμε τα χρήματα από ένα τόσο δαπανηρό έργο, όπως το νέο Μέγαρο ενώ θα γίνει πράξη το όραμα τόσων Αστυνομικών που ήθελαν στο συγεκριμένο σημείο το Μέγαρό τους”.

Ο Υπουργός Πολιτισμού, Θεάτρου και κωμωδίας Αριστοφάνης Κράξιμος πρόσθεσε πως οι αστυνομικές υπηρεσίες δένουν πολύ με το νέο Μουσείο, καθώς άλλωστε ήταν μαθημένες στο μάρμαρο. “Περισσότερο μάρμαρο έχει το παλιό μέγαρο στην Ερμού, παρά ολάκερη η Ακρόπολη” σχολίασε με νόημα ο κ. Υπουργός.

Προκειμένου να μην διαταραχθεί αισθητικά ο περιβάλλον χώρος, αποφασίστηκε όπως οι σειρήνες των περιπολικών να προμηθευτούν νέα ηχητικά προειδοποιητικά σήματα. Ετσι λοιπόν αντί για το γνώριμό μας “ίου - ίου”, θα ακούγονται αποσπάσματα από αρχαίες τραγωδίες (Ιφιγένεια, Εκάβη, Ορέστεια, Μήδεια κλπ).

Οσον αφορά το παλιό Μέγαρο στην Ερμού θα φιλοξενήσει τη Λέσχη των Αστυνομικών, με εστιατόριο και αίθουσες ψυχαγωγίας. Ετσι και αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να πίνουν ουζάκι στο Μαρκάτο, κι όχι απλά να βλέπουν τους άλλους να πίνουν ουζάκια.

Στο ισόγειο θα λειτουργεί καφέ αλλά και μαγαζί με ντόνατς, ώστε και οι Πατρινοί αστυνομικοί να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους συναδέλφους τους στο NYPD.

 

(σύρετε το ποντίκι πάνω από τις φωτογραφίες για να διαβάσετε τις λεζάντες)

Αποκλειστικό (No 1): Λύθηκε το πρόβλημα με τη διέλευση του τρένου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα