Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκινάει ο 3ος κύκλος του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης της Ακαδημίας του ΠΣΑΤ

Ξεκινάει ο 3ος κύκλος του Προγράμματος Δ...

Στις 4 Νοεμβρίου στο Πάντειο και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ξεκινάει ο 3ος κύκλος του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης της Ακαδημίας του ΠΣΑΤ. Ο κύκλος μαθημάτων ξεκινάει στις 4 Νοεμβρίου στο Πάντειο και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Η ανακοίνωση:

«Μετά την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του ΠΣΑΤ την περυσινή περίοδο, το πρόγραμμα συνεχίζεται και φέτος με τον τρίτο κλύκλο μαθημάτων, σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού (ΠΜΣ Νέα Μέσα και Δημοσιογραφία) του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα αποτελεί και φέτος ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Ο τρίτος κύκλος των μαθημάτων (χειμερινό εξάμηνο 2017-18) αρχίζει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και για το μεν Πάντειο ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, ενώ για το Αριστοτέλειο, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ευγενική δωρεά του στην υλοποίηση του προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης των Αθλητικών Συντακτών. Δίχως τη συμβολή του Ιδρύματος και υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία, θα ήταν πολύ δύσκολη έως αδύνατη η πραγματοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, που εντάσσεται στο πλαίσιο της λειτουργίας της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αφετηρία το 4ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών στην Αρχαία Ολυμπία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports