Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 3 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός
Γενικά
Υπάρχουν θέματα που έχουν λυθεί αλλά σε απασχολούν και σήμερα ακόμη, αγαπητέ Κριέ. Ξέχασέ τα και φρόντισε να ηρεμήσεις. Νοιώσε ότι έφτασε επίσημα η ώρα ν’ αφήσεις τις άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν. Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις μόνο μία μέρα ή δύο, πριν μπορέσεις να πεις ότι είσαι σίγουρος για όλα αυτά. Εν τω μεταξύ, πάρε τα δεδομένα σου ως έχουν είναι και βεβαιώσου ότι είσαι έτοιμος για οποιεσδήποτε αντιδράσεις που μπορεί να προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου από κάποιο σημείο και μετά βάζουν νερά. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε έτσι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

Ταύρος
Γενικά
Είσαι γεννημένος σύμβουλος, και η συμπαράστασή σου και η σοφία σου δεν γνωρίζουν όρια. Θα χρησιμοποιήσεις αυτά τα χαρίσματα σήμερα γιατί θα σου χρειαστούν για κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Φυσικά, ξέρεις πολύ καλά ότι σε ακούνε και με τα δικά σου δεδομένα κινούνται οι άλλοι για πολύ καιρό. Απλά μην δώσεις όλο σου τον εαυτό, γιατί στο τέλος θα ξεχάσεις τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και σε νευριάζουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος
Γενικά
Η μέρα είναι αρκετά καλή, αν εξαιρέσεις κάποια θέματα που θα σε απασχολήσουν τα οποία και αφορούν κατά κύριο λόγο τα επαγγλεματικά και τις σχέσεις σου! Ίσως αντιληφθείς ότι τα άτομα που σε περιβάλλουν έχουν ζήλεια ή κακές προθέσεις απέναντί σου! Μην χάνεις λοιπόν τον χρόνο σου άσκοπα με ανθρώπους που δεν σου είναι απαραίτητοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο που σιγά – σιγά θα απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Καρκίνος
Γενικά
Ένα αγαπητό άτομο που προσπαθεί να χειριστεί μια δύσκολη κατάσταση μόνη του, θα πάρει τελικά το θάρρος να έρθει σε σένα και να ζητήσει τη βοήθειά σου. Άκουσέ το, κάνε ό, τι μπορείς και κατάστησε του σαφές με την απάντησή σου ότι, την επόμενη φορά, θα πάρει το ίδιο άτομο τα μέτρα του ώστε να μάθει να στηρίζεται στα πόδια του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις θα πρέπει να τα προσέξεις. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

Λέων
Γενικά
Έφτασε επιτέλους η στιγμή να αφήσεις πίσω σου τους τοξικούς ανθρώπους αλλά και τις τοξικές καταστάσεις και να κάνεις μία νέα αρχή! Αυτή την Τρίτη λοιπόν πάς παρακάτω, και αρχίζεις να νιώθεις ανακούφιση και ηρεμία επειδή απαλλάσσεσαι από κάποιες έννοιες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά και εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις που δυστυχώς θα είναι πάλι από λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την συνέπεια, δεν έχεις ανάγκη από τίποτε. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Παρθένος
Γενικά
Το επίπεδο δραστηριότητας της ημέρας μπορεί να είναι χαμηλό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μυαλό σου δεν θα εργάζεται με υψηλά επίπεδα! Η διέγερση δεν αποτελεί προϋπόθεση για τον ενθουσιασμό. Στην πραγματικότητα, όλη η ενέργεια που χρειάζεσαι είναι ήδη μέσα σου. Είναι επιλογή σου, πως θα κινήσεις τις καταστάσεις ώστε όλα αυτά που σε απασχολούν να έχουν την επιτυχία που εσύ θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου «κλείνει το ματάκι» για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά παρόλο που εσύ συνεχίζεις και τρώγεσαι για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Ζυγός
Γενικά
Πολλά συναισθήματα είναι στον αέρα, όλα τρέχουν αχαλίνωτα – όχι όμως εσύ, στην πραγματικότητα. Ευτυχώς, είσαι τόσο σταθερός και ακλόνητος σε όσα έρχονται, που είσαι ένας πραγματικός βράχος. Έτσι όταν τα αγαπημένα σου άτομα έρχονται σε σένα έκπληκτα, μπορείς πάντα και δίνεις τις λύσεις, που μπορεί να τα κάνει ευτυχισμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια.

Σκορπιός
Γενικά
Νιώθεις σήμερα την ανάγκη να υποστηρίξεις τους ανθρώπους που αγαπάς, να σταθείς στα προβλήματά τους , ίσως και να αποδείξεις με έμπρακτους τρόπους τα συναισθήματά σου! Δεν παύει βέβαια η μέρα να σου προσφέρει και σημαντικές ευκαιρίες για να έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα προσωπικά σου σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην έχεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης
Γενικά
Η σύγχυση και οι λανθασμένες επικοινωνίες θα είναι σήμερα το χαρακτηριστικό της ημέρας. Φυσικά, οι αλλαγές δεν είναι πάντα άμεσες, αλλά έτσι όπως έχεις δρομολογήσει τα πράγματα, η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι υπομονετικός και να μιλήσεις με τα άτομα που πρέπει, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τον στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.

Αιγόκερως
Γενικά
Παρά τις προσπάθειες κάποιου να σε αποτρέψει, αυτό που εξακολουθείς να ακολουθείς είναι, πρωτίστως, η δική σου ηρεμία. Δεν θέλεις κανένα θόρυβο, σύγχυση ή ρήξη με κάποια από τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Αυτή τη στιγμή, η σιωπή είναι το μόνο πράγμα που θέλεις ν’ ακούσεις. Κάνε τις δουλειές σου με το πρόγραμμα που ξέρεις και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει σε μια καλή σειρά τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Μπορεί να πεις πράγματα και θα χάσεις σημαντικούς συνεργάτες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Γενικά
Πρόσεξε όταν ασχολείσαι με άλλους ανθρώπους σήμερα. Άκουσε τις προτάσεις τους με ανοιχτό μυαλό και άφησέ τους να πουν τις απογοητεύσεις τους, χωρίς όμως να πεις τη γνώμη σου. Όλοι γύρω σου θα ακολουθήσουν το σωστό δρόμο για να κάνουν τα πράγματα που εσύ θα προτείνεις ,γιατί πάντα έχεις τα σωστά επιχειρήματα που οδηγούν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες.

Ιχθύς
Γενικά
Θα ήταν άδικο σήμερα να αλλάξεις τα σχέδια που κάνεις τόσο καιρό. Παρόλο που μπορεί να έχεις κάποια μικρά προβλήματα συνέχισε με τα καλύτερο δυνατόν σου. Έχεις πολλές δυνατότητες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Θα μπορούσε να υπάρξει μια ευκαιρία για εσένα που πρέπει να την αρπάξεις, ώστε να οδηγηθείς πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being