Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Ζώδια

Κριός

Αρκετά κοινωνική θα κάνει τη ζωή σας η διέλευση του Ερμή απ’ τον Ζυγό έως τις 17/10, μια περίοδος με πολλές γνωριμίες και συναντήσεις. Παράλληλα μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα που σας ενισχύει επαγγελματικά, άτομα εξουσίας βοηθούν, ενώ ευνοεί τα ξεκινήματα και την οργάνωση, και θα λειτουργεί μέχρι και την Δευτέρα.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει κινητικότητα σε θέματα εργασιακά και υγείας/διατροφής έως 17/10, ένα διάστημα με επαφές κι ενημέρωση – επικοινωνιακή γενικά η καθημερινότητα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία ενισχύει τον ερωτισμό, τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητα, ενώ φέρνει καλές εξελίξεις σε αισθηματικά, σπουδές, επιχειρηματικά.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρον ερωτικό και γνωριμίες θα φέρει ο Ερμής απ’ τον Ζυγό έως τις 17/10, ενώ θα βελτιώσει την επικοινωνία, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά. Επιχειρηματικές, δημιουργικές ιδέες κι επαφές. Η ευνοϊκή όψη Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα κυρίως, σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών. Δυνάμωμα ψυχολογικό.

Καρκίνος

Κινητικότητα σε σπίτι, οικογένεια κι ακίνητα θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, έως 17/10, με πιθανές συμφωνίες, ενώ το σπίτι σας θα έχει κίνηση, με συγγενείς και φίλους να περνούν. Η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, φέρνει καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, και κάνει την επικοινωνία ενδιαφέρουσα.

Λέων

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή και κινητική τη ζωή σας έως τις 17/10, ένα διάστημα με επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, μαθήματα, σεμινάρια, αλλά και με μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι ενισχυτική αυτές τις μέρες για οικονομικά και εργασιακά, κι ευνοεί ανάλογα ξεκινήματα.

 

Παρθένος

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα θα φέρει μια κινητικότητα στα οικονομικά έως 17/10, μια περίοδος με συζητήσεις, συμφωνίες, αγορές, αλλά και ιδέες για έσοδα. Ο Άρης απ’ το ζώδιό σας κορυφώνει θετική όψη με τον Πλούτωνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία τονώνει δυνάμεις, ερωτισμό, δημιουργικότητα, ευνοεί ξεκινήματα και τα αισθηματικά.

 

Ζυγός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο επικοινωνιακός Ερμής, και μέχρι τις 17/10 θα κάνει ανάλογα επικοινωνιακή και ζωηρή τη ζωή σας – επαφές, νέες γνωριμίες, βόλτες, ταξιδάκια, ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, δυναμώνει την ψυχολογία σας και φέρνει θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

 

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο έως τις 17/10 θα ωθήσει στο κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων. Παρασκηνιακές επαφές επίσης. Προσέξτε τις αυταπάτες όμως. Μηνύματα στα όνειρα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία ευνοεί συμφωνίες, ξεκίνημα σχεδίων και δικτύωση, ενώ φίλοι και συγγενείς σάς ενισχύουν.

 

Τοξότης

Με τον Ερμή απ’ τον Ζυγό έως τις 17/10 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς και να δικτυωθείτε, ενώ είναι πιθανά μαθήματα μέσα σε ομάδες – κοινωνική περίοδος. Το θετικό τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, φέρνει αυτές τις μέρες ενίσχυση οικονομική κι επαγγελματική, και ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες αναμένεται να φέρει ο Ερμής απ’ το Ζυγό έως 17/10, ένα διάστημα που επίσης θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό. Το πολύ καλό τρίγωνο Άρη- Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο δυναμώνει τη ζωτικότητά σας και ευνοεί τα ξεκινήματα και τα ανοίγματα. Θετικές εξελίξεις σε σπουδές, νομικά, ταξίδια. Εκπλήρωση επιθυμιών.

Υδροχόος

Θα βελτιώσει την επικοινωνία και θα κάνει πιο διαυγή το νου σας ο Ερμής απ’ το Ζυγό έως 17/10, ένα διάστημα επίσης με ταξίδια, σπουδές, μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία, επαφές για νομικά θέματα. Η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο δυναμώνει την ψυχολογία σας και ωθεί σε αποτελεσματικές κινήσεις σε θέματα οικονομικά, και στο κλείσιμο κεφαλαίων.

 

Ιχθύες

Πιο εσωστρεφή και ερευνητικό θα κάνει το νου σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ενώ έως τις 17/10 θα φέρει επαφές και συμφωνίες γύρω από θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ. Η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ευνοεί το ξεκίνημα σχέσεων και συνεργασιών, δυναμώνει δεσμούς και σας δικτυώνει με άτομα επιρροής.

πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being