Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο, ίσως φέρνει αυτές τις μέρες απογοητεύσεις σε προσωπικές ή εργασιακές σχέσεις, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις αλλά και τις αυταπάτες. Παρατηρείτε ορισμένες λεπτομέρειες που σας απογοητεύουν. Δεν λείπουν τα παρασκήνια και τα μπερδέματα. Οικονομικές διαρροές ή εξαπατήσεις επίσης.

Ταύρος

Προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις ή ψέματα στα ερωτικά, με τα παιδιά αλλά και σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο να φέρνει και ορισμένες απογοητεύσεις στις παραπάνω κυρίως σχέσεις. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από ακατάλληλους ανθρώπους, παρέες και καταστάσεις. Αρκετός ρομαντισμός ωστόσο.

Δίδυμοι

Εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις ή μπερδέματα στις σχέσεις μέχρι και το Σάββατο η παραπλανητική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, τόσο σε σχέσεις προσωπικές, αισθηματικές και οικογενειακές, όσο και σε επαγγελματικές. Ακόμα προσέξτε να μην ερωτευτείτε ακατάλληλο για εσάς άτομο, καθώς μπορεί τώρα να εξιδανικεύετε καταστάσεις. Οικονομικές πλάνες, θυσίες ή εξαπατήσεις επίσης.

Καρκίνος

Είναι μεν μια ρομαντική επιρροή η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο, και μπορεί να συναντάτε ανθρώπους που σας σαγηνεύουν, εφιστά όμως την προσοχή στις πλάνες και στις παρεξηγήσεις, τόσο σε προσωπικές σχέσεις, όσο και σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, δασκάλους. Η διαφορά νοοτροπιών με κάποιους σάς απογοητεύει.

Λέων

Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή από εξαπατήσεις, “διαρροές”, υποσχέσεις αλλά και υπεκφυγές μέχρι και το Σάββατο με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια χρήματα ή αποκτήματα για άλλους. Οι αξίες, ή η έλλειψη αξιών ορισμένων ατόμων, σάς απογοητεύουν. Ψέματα, παρασκήνια. Προσφέρει ωστόσο στιγμές απόλαυσης και ρομαντισμού.

Παρθένος

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον πλανευτικό Ποσειδώνα, η οποία μέχρι και το Σάββατο εφιστά τη προσοχή σε πλάνες, αυταπάτες αλλά και παρεξηγήσεις σε σχέσεις και  συνεργασίες. Ορισμένα άτομα είναι πιθανό να σας απογοητεύουν. Ωστόσο είναι μια πολύ ρομαντική επιρροή, προσέξτε όμως να μην παρασυρθείτε από λάθος ανθρώπους.

Ζυγός

Φαίνεται να σας απογοητεύουν ορισμένα άτομα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο, μια όψη που προκαλεί διάφορα παρασκήνια και παρεξηγήσεις, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και σε άλλες σχέσεις. Ίσως τελειώνουν δεσμοί, ή αποκαλύπτονται ψέματα. Κρυφοί ή ανεκπλήρωτοι έρωτες. Υποσχέσεις κι εξαπατήσεις στη δουλειά.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι ρομαντική η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο, όμως χρειάζεται προσοχή σε πλάνες ερωτικές, και να μην παρασυρθείτε σε λάθος καταστάσεις. Επίσης προσέξτε τις παρεξηγήσεις και τα ψέματα, όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και με τα παιδιά, με φίλους ή μέσα σε ομάδες και με διαδικτυακές επαφές.

Τοξότης

Αυξάνει τον ρομαντισμό και την ανάγκη σας να ερωτευτείτε η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα  λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο, όμως αυτή η ανάγκη σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια και ανθρώπους, καθώς τώρα δεν βλέπετε καθαρά. Παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις ή ψέματα σε οικογενειακές κι επαγγελματικές κυρίως σχέσεις. Εξαπατήσεις ή “διαρροές” οικονομικές.

Αιγόκερως

Παρεξηγήσεις, ψέματα ίσως και κάποιες απογοητεύσεις στις σχέσεις φέρνει μέχρι και το Σάββατο η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ ειδικά σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, δασκάλους, γείτονες δημιουργούνται μπερδέματα. Βέβαια είναι μια ρομαντική και καλλιτεχνική επιρροή, που αυξάνει τη φαντασία, προσέξτε όμως που αυτή σας οδηγεί. Πιθανή θυσία χρημάτων για συγγενείς.

Υδροχόος

Λόγω της παραπλανητικής αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο, θα πρέπει να προσέξετε εξαπατήσεις, υποσχέσεις, μπερδέματα αλλά και υπεκφυγές σε θέματα οικονομικά. Ίσως θυσιάζετε κάποια χρήματα για άλλους. Επίσης είναι πιθανό να απογοητεύεστε με τις αξίες ορισμένων ανθρώπων. Δεν λείπουν οι ρομαντικές στιγμές αλλά και κάποιες ίντριγκες.

Ιχθύες

Άμεσα σας επηρεάζει η ρομαντική αλλά παραπλανητική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο, μια όψη που σας κάνει να εξιδανικεύετε ανθρώπους και να θέλετε να ερωτευτείτε, όμως προσέξτε από ποιον παρασύρεστε – δεν βλέπετε καθαρά. Αυταπάτες κι εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά. Άκρως καλλιτεχνική ωστόσο επιρροή.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being