Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Διπλό χτύπημα μέσα σε λίγες ώρες από δίδυμο απατεώνων - Προσποιήθηκαν τους...φοροτεχνικούς κι εξαπάτησαν ηλικιωμένους

Δυτική Ελλάδα:Διπλό χτύπημα μέσα σε λίγε...

Στο Αγρίνιο

Σε εξέλιξη είναι αστυνομική έρευνα και μεγάλη κινητοποίηση στο Αγρίνιο για τον εντοπισμό δύο νεαρών, άνδρα και γυναίκας, οι οποίοι κατά τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έδρασαν δύο φορές εξαπατώντας ηλικιωμένους.

Πρόκειται για σοβαρή υπόθεση καθώς οι νεαροί, 25-30 ετών, δράστες «μελέτησαν» καλά τα «χτυπήματα» τους.

Αρχικά εμφανίστηκαν σε 77χρονη γυναίκα και αφού επικαλέστηκαν το όνομα του φοροτεχνικού της, της απέσπασαν 100 ευρώ και χρυσά κοσμήματα με το αιτιολογικό πως με αυτά θα τακτοποιούσαν πρόστιμο της. Η γυναίκα συνειδητοποίησε πως εξαπατήθηκε όταν αργότερα μίλησε με τον φοροτεχνικό της.

Μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν σε 77χρονο άνδρα στον ανέφεραν πως ο εγγονός του (γνώριζαν μάλιστα το όνομα) τους χρωστά χρήματα, συγκεκριμένα 600 ευρώ.

Όταν ο ηλικιωμένος επιχείρησε να βγάλει από το πορτοφόλι του το ποσό που ζήτησαν αυτοί το… άρπαξαν και έσπευσαν με λευκό Ι.Χ. όχημα να εξαφανιστούν. Η λεία τους 1200 ευρώ.

Ταραγμένοι οι ηλικιωμένοι ενημέρωσαν οικείους τους και τις αστυνομικές αρχές που πλέον αναζητούν τους δράστες έχοντας σχηματίσει δικογραφία για απάτη(στην πρώτη περίπτωση), απόπειρα απάτης και κλοπή κατά συναυτουργία (στη δεύτερη).

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις