Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην εθν...

Λίγο πριν τις 12.30

ΝΕΟΤΕΡΟ Ένας 41χρονος άνδρας απότην Ηλεία είναι ο ένας νεκρός του τροχαίου που σημειώθηκε στις 12.30 στη ΝΕΟ Πατρών-Πύργου στο ύψος του Βουπρασίου. Πρόκειται για τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου. Νεκρός είναι και ο συνοδηγός του τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το όχημα με κατεύθυνση προς Πύργο εξετράπη της πορείας του χτύπησε σε μπάρες και μετά μπήκε στο αντίθετο ρεύμα  όπου συγκρούστηκε με φορτηγό.

Επίσης από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός κα συνοδηγός του φορτηγού, πατέρας και γιος, ηλικίας  39 και 76 ετών. Ο τραυματισμός τους δεν ήταν σοβαρός. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πύργου και στη συνέχεια εξήλθαν.

 

NΩΡΙΤΕΡΑ: Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στα όρια Αχαΐας Ηλείας, κοντά στη Νέα Μανωλάδα. Δύο ακόμα άτομα έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το τροχαίο έχει σημειωθεί πιο κοντά στο Βουπράσιο.

Επίσης έχουν τραυματιστεί άλλα δύο άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας SEAT IBIZA, συγκρούστηκε μετωπικά και με φορτηγό όχημα μάρκας VOLVO, και παραδόθηκε στις φλόγες.

Όπως αναφέρει σοκαρισμένος, ένας αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, στο patrisnewsη σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που μέλη του σώματος των δύο νεκρών είχαν σκορπιστεί στην άσφαλτο, ενώ σημειώνει πως το ΙΧ τον προσπέρασε (οδηγούσε λεωφορείο) με ιλιγγιώδη ταχύτητα και λίγο πιο κάτω πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Νεκροί είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ, των οποίων οι σοροί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ενώ οι δύο τραυματίες, διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση της Νέας Μανωλάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους patrisnews, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό όχημα, και παραδόθηκε στις φλόγες. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νεκρούς.

πρώτη ενημέρωση 12.55

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις