Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 27 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 27 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Ευχάριστες εκπλήξεις ή κάποιες γρήγορες εξελίξεις σε θέματα κυρίως νομικά, σπουδών, ταξιδιών φέρνει μέχρι και το μεσημέρι η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού, ενώ είναι πιθανό να προχωράτε σε ορισμένα ανοίγματα και ξεκινήματα. Μετά το απόγευμα που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η εστίαση της προσοχής σας περνά σε θέματα επαγγελματικά και σε διάφορες υποχρεώσεις.

Ταύρος

Εξελίσσονται θετικά, ίσως και απρόσμενα, ορισμένα οικονομικά θέματα μέχρι και το μεσημέρι, ενώ είναι πιθανό να λάβετε μια ενίσχυση ή διευκολύνσεις που δεν περιμένατε. Καλό το πρώτο μισό της μέρας για να κλείσετε διάφορα κεφάλαια. Απ’ το βραδάκι θα υπάρχει μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Καλές ώρες για μελέτη και συγγραφή.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά κοινωνικά και με ευχάριστες, ίσως κι απρόσμενες συναντήσεις, ενώ και τα σχέδιά σας φαίνεται να προχωρούν γρήγορα. Καλές ώρες για δικτύωση και επαφές μέχρι και το απόγευμα. Κατόπιν αναμένεται να είναι πιο εσωστρεφές το υπόλοιπο κομμάτι της μέρας, με μεγαλύτερη ανάγκη για ησυχία, θα είναι όμως και μια ερωτική βραδιά.

Καρκίνος

Θετικές και γρήγορες εξελίξεις στα επαγγελματικά και σε διάφορα πρακτικά θέματα αναμένονται μέχρι και το μεσημέρι, ενώ είναι ώρες παραγωγικές. Απ’ το βραδάκι η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στο σύντροφο, στους συνεργάτες, στους καλούς φίλους και στους άλλους γενικά, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις και κοινωνική ζωή.

Λέων

Σχετικά ανέμελα και θετικά ξεκινά η μέρα, ενώ μέχρι και το απόγευμα είναι πιθανό να έχετε κάποιο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα ερωτικά, παιδιών, επιχειρηματικά, σπουδών, νομικών, ταξιδιών. Απ’ το βραδάκι είναι πιθανό να σας βγει μια μανία τακτοποίησης ή ενασχόλησης με διατροφή και υγεία.

Παρθένος

Αν και νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξουν πρόσκαιρα επικοινωνιακά εμπόδια, ωστόσο σύντομα ξεμπλοκάρουν οι καταστάσεις και απελευθερώνεται και η ψυχολογία σας. Θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικονομικά. Απ’ το βραδάκι η Σελήνη θα δώσει έμφαση στα ερωτικά, τη διασκέδαση και τη δημιουργία – ανέμελο κι ευχάριστο το τελευταίο κομμάτι της μέρας.

Ζυγός

Πιθανές απρόσμενες κι ευχάριστες συναντήσεις, μηνύματα και συζητήσεις μέχρι και το μεσημέρι, ενώ δεν αποκλείονται καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες. Μετά το απόγευμα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και για την υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια ή σε θέματα ακινήτων, ενώ αναμένεται να είναι πιο εσωστρεφείς ώρες.

Σκορπιός

Οικονομικά κι εργασιακά θέματα όπως και ζητήματα υγείας εξελίσσονται γρήγορα και θετικά μέχρι και το απόγευμα, ίσως έχετε ορισμένα απρόσμενα έσοδα ή άλλες καλές εξελίξεις. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και για την υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία, τη μάθηση, το διάβασμα, το γράψιμο, ενώ είναι πιθανές και βόλτες ή μετακινήσεις.

Τοξότης

Εξελίσσονται γρήγορα και θετικά μέχρι το απόγευμα προσωπικά, ερωτικά, επιχειρηματικά ή άλλα θέματα, ενώ είναι πιθανές κι ευχάριστες εκπλήξεις, ακόμα και σε σχέση με τα παιδιά. Αίσθημα ανανέωσης. Το βραδάκι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η υπόλοιπη μέρα αναμένεται ήρεμη, με ευκαιρίες να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις.

Αιγόκερως

Ευκαιρία να κλείσετε εύκολα ορισμένα θέματα το πρωί, με τη θετική όψη Σελήνης-Ουρανού να φέρνει γρήγορες και καλές εξελίξεις μέχρι και το μεσημέρι, ενώ ανανεώνει και την ψυχολογία σας. Το βραδάκι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και για την υπόλοιπη μέρα θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Πιθανές αποφάσεις και πρωτοβουλίες.

Υδροχόος

Καλές ώρες για τη δικτύωση, για επαφές διάφορες και συμφωνίες μέχρι και το μεσημέρι, με τη θετική όψη Σελήνης-Ουρανού να φέρνει γρήγορες εξελίξεις και να διευκολύνει την επικοινωνία. Πιθανές συναντήσεις-εκπλήξεις. Το βράδυ αναμένεται εσωστρεφές, με ανάγκη για απόσυρση και ησυχία – θα καταφέρετε να χαλαρώσετε. Καλές ώρες για τέχνη και διαλογισμό.

Ιχθύες

Ξεκινά με θετικές, ίσως κι απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά η μέρα, ίσως δεχθείτε και έσοδα που δεν περιμένατε, ενώ άτομα εξουσίας σάς ξαφνιάζουν ευχάριστα. Εύκολη τακτοποίηση υποχρεώσεων. Απ’ το βραδάκι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στους φίλους αλλά και στη διαδικτυακή σας ζωή.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being