Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Παγωμένο" και χωρίς εξέλιξη εξακολουθεί το θέμα της προκήρυξης καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ

"Παγωμένο" και χωρίς εξέλιξη ε...

Στο μεταξύ ήδη ακούγονται πιθανά ονόματα όπως των Σταύρου Τσακίρη και της Ε. Γερασιμίδου

«Παγωμένο» και χωρίς κάποια εξέλιξη συνεχίζει να παραμένει το θέμα της προκήρυξης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Σε λίγο μπαίνει ο Οκτώβριος και δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα παρά το γεγονός ότι τόσο από το θέατρο όσο και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες και έχει σταλεί αρμοδίως ο σχετικός φάκελος με τον οποίο ζητείται η προκήρυξη της θέσης.

Το θέμα έχει «κολλήσει» σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, πιο «ψηλά» στα συναρμόδια υπουργεία. Χρειάζεται η λήψη και έκδοση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου – ΠΥΣ από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών προκειμένου στη συνέχεια το Υπουργείο Πολιτισμού να προχωρήσει στην έγκριση και να προχωρήσει η διαδικασία με την αποστολή των υποψηφιοτήτων των ενδιαφερομένων και φυσικά την επιλογή.

«Είναι θέμα καθαρά κρατικής, υπουργικής απόφασης να προχωρήσει και να λυθεί η εκκρεμότητα», αναφέρουν άνθρωποι του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Την ίδια ώρα σε «πηγαδάκια» και συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει τα στοιχήματα για το ποια πρόσωπα θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Κώστα Καζάκο στην «επίζηλη» θέση. Στο «παρασκήνιο» λοιπόν ακούγονται μεταξύ άλλων ως επικρατέστερα αυτά του σκηνοθέτη Σταύρου Τσακίρη που έχει θητεύσει και στο ΔΗΠΕΘΕ της Καλαμάτας και αυτό το διάστημα σκηνοθετεί τη νέα κεντρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, «Φουένετε Οβεχούνα» αλλά και της γνωστής πρωταγωνίστριας Ελένης Γερασιμίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture