Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καλά ξεκίνησε στις ΗΠΑ το "Kingsman:Ο Χρυσός Κύκλος" και συμπαθητικά στην Ελλάδα

Καλά ξεκίνησε στις ΗΠΑ το "Kingsman...

Στην Πάτρα παίζεται στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε

Μία χαρά ξεκίνησε στο Αμερικάνικο box office το φιλμ «Kingsman:The Golden Circle – Ο Χρυσός Κύκλος» που είναι η συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου φιλμ. Η νέα ταινία του Μάθιου Βον ήρθε 1η στις ΗΠΑ το περασμένο τριήμερο 22-24/9/2017 με σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια, συν άλλα περίπου 61 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ταινία που θίγει και το θέμα της χρήσης ναρκωτικών αλλά και τις παράλογες αντιλήψεις και αποφάσεις ενός πολιτικού ηγέτη που δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό Πρόεδρο (στο ρόλο ο Μπρους Γκρίνγουντ) θα λέγαμε ότι είναι εξαιρετικά καλογυρισμένη, έχει έναν Έλτον Τζον να κλέβει την παράσταση ως «αιχμάλωτος» της παρανοικής επιχειρηματία Poppy (στο ρόλο η Τζουλιάν Μουρ), έχει «χημεία» και πάλι ανάμεσα στο νεαρό σταρ Τάρον Έντγκερτον και τον 56χρονο Εγγλέζο σταρ Κόλιν Φερθ, έχει και υποστηρικτικές παρουσίες από Χάλε Μπέρι, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζεφ Μπρίτζες, Έμιλι Γουότσον αλλά και την σέξι Poppy Delevigne ενώ ο 42χρονος Χιλιανός ηθοποιός Πέδρο Πασκάλ είναι σχεδόν ολόιδιος ο Μπαρτ Ρέινολντς.

Ωστόσο οι υπερβολές είναι πολλές (π.χ. η "κιμαδομηχανή"), η δράση αλλοπρόσαλλη αν και σε σημεία ενδιαφέρουσα ενώ σε κάποια στιγμή νιώθεις ότι η ταινία είναι…ατελείωτη!

Στη χώρα μας όπου το φιλμ βγήκε από την Πέμπτη 21/9 σε διανομή της Odeon, (παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon) πήγε εμπορικά απλώς ικανοποιητικά, συγκεντρώνοντας όπως διαβάσαμε στο flix.gr, γύρω στα 20.000 εισιτήρια σε 112 αίθουσες πανελλαδικά. Σίγουρα θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα.

Την 1η θέση στο ελληνικό κινηματογραφικό box office, το τετραήμερο από 21 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου του 2017 κατέκτησε το φιλμ τρόμου «Annabelle: Creation» που σε 88 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα (παίζεται και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon) έκοψε 27.598 εισιτήρια φτάνοντας σε 10 μέρες προβολής τα 101.000 εισιτήρια.

Από την ερχόμενη Πέμπτη 28/9 αναμένεται στις αίθουσες το θρίλερ «It – Το Αυτό» (σε διανομή της Tanweer) βασισμένο στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ που ήδη σαρώνει στο εξωτερικό και θεωρείται η πλέον επιτυχημένη εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών ξεπερνώντας και τον «Εξορκιστή».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture