Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: "«Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί τον Μεσαίωνα της πολιτικής»

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: "«Ο κ. Καμμένος εκπροσωπ...

Κόντρα στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή

Eπίθεση εφ΄όλης της ύλης εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης εναντίον του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στα έργα και τις ημέρες του εταίρου του κ. Τσίπρα – από το ακροδεξιό παρελθόν του και την έκκλησή του για απελευθέρωση των χουντικών, μέχρι τις ακραίες πολιτικές θέσεις του σε σειρά θεμάτων και το ήθος και το ύφος της εξουσίας που εκπροσωπεί,όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του. «Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί τον Μεσαίωνα της πολιτικής. Είναι φοβικός με τους πρόσφυγες, με τα παιδιά των προσφύγων, με τους ομοφυλόφιλους, με τις άλλες θρησκείες, με τους άλλους λαούς», ανέφερε χαρακτηριστικά και επέκρινε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη κάλυψη που παρέχουν στον κυβερνητικό εταίρο τους. «Αυτά έχουν οι δεσμοί με τους ακροδεξιούς εθνικιστές, κάποια στιγμή τους μοιάζεις!» τόνισε.

Ως προς τις συνομιλίες του Υπουργού με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, ο Σταύρος Θεοδωράκης επικαλέστηκε τη δήλωση του Σταύρου Τσακυράκη ότι «η διάκριση των εξουσιών απαγορεύει σε έναν υπουργό οποιαδήποτε επαφή με κάποιον που είναι στα χέρια της δικαιοσύνης». «Είναι σαφές ότι ο κ.Καμμένος ήθελε να παρέμβει στην υπόθεση και να καθοδηγήσει την έρευνα» υπογράμμισε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αυτό ίσως γίνεται «γιατί η κυβέρνηση θέλει να παίζει παιχνίδια εξουσίας με εχθρούς και φίλους». Καταγγέλοντας το ήθος και το ύφος της εξουσίας που εκπροσωπεί ο κ. Καμμένος, αναφέρθηκε  στα ταξίδια στις Άλπεις, στα ψώνια στο Λονδίνο, στις βόλτες με τα κότερα και στα παιχνίδια στο καζίνο, τη στιγμή που όλα αυτά δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες του. «Ποιοι είναι οι χρηματοδότες του; Και κυρίως πώς τα καταφέρνετε να ρίχνετε το πρωί κλάμα στα παράθυρα για τους φτωχούς συνταξιούχους και αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους και το βράδυ “όλα στο κόκκινο”;» αναρωτήθηκε.

Τέλος ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «να πάρουν θέση και όχι να συγκαλύψουν παρακρατικές συμπεριφορές», ενώ υπογράμμισε ότι «η σιωπή δεν σβήνει την ιστορία, και η ιστορία δεν θα γράψει για τα ψευδό-επαναστατικά σας τουιταρίσματα και τις τηλεοπτικές σας δήθεν αντισυστημικές ατάκες. Θα γράψει ότι κυβερνήσατε - για όσο κυβερνήσατε- αγκαζέ με την έξαλλη ακροδεξιά και δώσατε έδαφος στην συντήρηση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις