Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάρτο Αλλιώς 25-9-2017

Πάρτο Αλλιώς 25-9-2017

Του Ντίνου Βγενόπουλου

Ήρθε μια γριά απ΄ την πόλη

Κι΄ έφερε τον Χασι-Χάσι …

Οι… χοντράδες του καλοκαιρού

Λοιπόν τα κατάφεραν

βγάλανε τρίτους του φασίστες

Στη δε Σαξωνία πρώτο κόμμα

Το δε …πασόκ Γερμανίας

Σουλ(α)τς…αρει  στα χαμηλά 70 ετών…

13,5 % των Γερμανών στην φτώχεια και την ανέχεια …

Γ. Μπαλάφας: Έχουμε από το 1990, 600.000 νόμιμους πλέον μετανάστες που ήρθαν με τον Σαμαρά και μετά λόγω των Ολυμπιακών έργων που ζητούσαν φθηνά εργατικά χέρια, είναι ένα μεγάλο νούμερο. Αυτό μας δείχνει ότι με τη μετανάστευση και την προσφυγιά πρέπει να μάθει να ζει η Ευρώπη και να συνδιαλέγεται. Δεν χρειάζεται να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Χρειαζόμαστε μετανάστες; Θα δεχθούμε πρόσφυγες; Πρέπει να υπάρξουν νόμιμοι δρόμοι για να έρχονται οι άνθρωποι, δεν χρειάζεται να πνίγονται και να γίνονται θύματα των διακινητών».

Η …νομιμότητα δεν είναι και το φόρτε του συστήματος –ευρωπαϊκού- Γιάννη

Άσε που κοστίζουν παραπάνω

Ενώ οι «λαθραίοι» με ένα πιάτο φαί…

Το φετινό το 23ο Συνέδριο των Ευρωπαίων Οικονομολόγων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς και το Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου θα διεξαχθεί το διάστημα 28-30 Σεπτεμβρίου 2017 , με κεντρικό θέμα:  «Μπορεί ακόμα να σωθεί η Ευρώπη;»

ΟΧΙ

Και δεν χρειάζεται πανευρωπαϊκό συνέδριο για να απαντηθεί το ερώτημα.

Διότι δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει

Ο Γερούν είναι εδώ…

Εμένα οι… φίλοι μου είναι

Μαύρα πουλιά

Κοράκια …

Έως το 2030 θα υπάρξει ένας πρώτος καταυλισμός έξι έως δέκα «αποικιστών» στο φεγγάρι, έως το 2040 οι κάτοικοι του σεληνιακού χωριού θα έχουν φθάσει τους 100 και έως το 2050 τους 1.000. Κάπου τότε, θα μπορούν πλέον να δημιουργήσουν οικογένειες και έτσι να γεννηθούν τα πρώτα… παιδιού του φεγγαριού.

Μέχρι τότε περίμενε την πανσέληνο…

Ο  Τραμπ ακύρωσε την πρόσκληση στο Πρωταθλητές του ΝΒΑ Γουόριος

Και πήρε τις δέουσες απαντήσεις …

Ο Ρόμπιν Λόπεζ, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Δεν τρέχει τίποτα, Γουόριορς. Σε λίγους μήνες μάλλον ούτε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορεί να πηγαίνει στον Λευκό Οίκο». Στεφ Κάρι: «Έχω παίξει γκολφ με τον πρόεδρο Ομπάμα. Είμαι βέβαιος πως για όσο διάστημα είναι η θητεία του νέου προέδρου, δεν θα πιούμε τσάι μαζί».  Ο Λεμπρόν Τζέιμς στο Twitter: «Αλήτη Τραμπ ο Κάρι είχε ήδη πει πως δεν θα έρθει, όποτε δεν υπήρχε θέμα πρόσκλησης. Μέχρι να εμφανιστείς εσύ, η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο αποτελούσε μεγάλη τιμή».

Και όχι μόνο από αυτούς…

Η κ Ελένη  Τζούλη: «Τα πρόσφατα δημοσιεύματα της εφημερίδας “Παραπολιτικά” απλώς επιβεβαιώνουν την ουσιαστική βασιμότητα της μηνύσεως του συζύγου μου, σε βάρος του κ. Ιωάννη Κουρτάκη, και των συνεργών του, η οποία εκκρεμεί πλέον ενώπιον του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, για να λάβουν χώρα συγκεκριμένες εξειδικευμένες προανακριτικές πράξεις. Μετά την άρση όλων των σχετικών απορρήτων, σε εκκρεμείς δικογραφίες, θα πληροφορηθούν οι Έλληνες Πολίτες πως δρουν οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες για την επικράτησή τους δε διστάζουν να παρακολουθούν όχι μόνον εμένα και την οικογένειά μου, αλλά ακόμη και δημόσιους λειτουργούς. Έτσι, όλοι σύντομα θα μάθουν πως στήνονται τα επικοινωνιακά και άλλα παιχνίδια, και πως κάποιοι πουλάνε ως πρέζα την συκοφαντία. Τέλος, να πληροφορηθούν οι κάθε λογής αργυρώνητοι και μολυσμένοι με αίμα και χρήμα συνεργοί ότι το τακούνι του παπουτσιού μου δεν αξίζει να πατήσει κανένα σκουλήκι της συμμορίας τους»

Γόβα στιλέτο…

Εναντίον …ρετσιν(ι)ας

πατάτες όμως κάνει ο …κλουζώ πάνος

και δεν έχει σημασία αν έπαιξες 50 λίρες μόνο…

πάρε λαϊκό άνθρωπε μου

παίξε μπιρίμπα …

Λιγότερο από 10% των δικαστών κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες

Οι Πεντε δικαστικές Ενώσεις έχουν προσφύγει στο ΣτΕ για να μην κάνουν

Το ΣτΕ μετά από …Οκτώ(8) μήνες δεν έχει ασχοληθεί…

Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς…

Τίποτα…

Παπαδημούλης : "Μαύρη μέρα όχι μόνο για τη Γερμανία που ξαναμπαίνει η άκρα δεξιά για πρώτη φορά μετά το ‘45 (στη Βουλή) και (είναι) μια μαύρη μέρα και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα που έχει υποφέρει πάρα πολλά από τον ναζισμό. Ποντάρισαν στον φόβο και την ανασφάλεια συνδυάζοντας το προσφυγικό - μεταναστευτικό με την τρομοκρατία και κέρδισαν προκαλώντας μεγάλες απώλειες στο κόμμα της κυρίας Μέρκελ”, οι  δε Σοσιαλδημοκράτες πλήρωσαν το κόστος μιας δεξιόστροφης πολιτικής γι’ αυτό επιλέγουν να μείνουν στην αντιπολίτευση. Τα δύο μεγάλα κόμματα, εισέπραξαν κοινωνική διαμαρτυρία.

Οι φασίστες εισέπραξαν το ποσοστό που έχασαν οι εταίροι…

https://www.youtube.com/watch?v=b0WmXJLlUfA

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρούσε από κοινού με τον συμπρόεδρο Γιεργκ Μόιτεν και τους δύο κεντρικούς υποψηφίους Αλεξάντερ Γκάουλαντ και Αλίς Βαϊντέλ, η Πέτρι, η οποία εξελέγη με απευθείας ψήφο στην περιοχή της Σαξονίας όπου τοAfD αναδείχθηκε πρώτο κόμμα, δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, στο εσωτερικό υπάρχει διχογνωμία σε ό,τι αφορά την ουσία. Δεν πρέπει να το αποκρύψουμε αυτό από την κοινωνία».

Σας  ευχόμαστε χίλια κομμάτια…

Και αϊ στα κομμάτια

Ο  αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόφσκις, : «Οι προτάσεις της Επιτροπής βασίζονται στην αρχή ότι οι εταιρείες πρέπει να φορολογούνται εκεί που λαμβάνει χώρα η οικονομική δραστηριότητά τους»

Να υποθέσουμε ότι αυτό αφορά και ενλτοράντες και λοιπούς …συγγενείς;

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, «rocket man» (πυραυλάνθρωπο) σε αποστολή αυτοκτονίας. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε τον Τραμπ «γεροξεκούτη» και «ψυχικά διαταραγμένο, γκάνγκστερ και κακοποιό που παίζει με τη φωτιά». «Θα πληρώσει ακριβά για όσα εκστόμισε. Θα τον τιθασεύσω με τη φωτιά».

Δυό τρελοί στον ίδιο  πλανήτη…

Ο Κ. Μητσοτάκης, το 89,  απάντησε-στον Κ.Καραμανλή-  ότι τα στοιχεία είναι κάτι παραπάνω από συντριπτικά και ότι «θα τελειώσουν» τον Παπανδρέου. Όταν άκουσε την απάντηση Μητσοτάκη από τον Λιάπη, ο Καραμανλής «απλώς κούνησε το κεφάλι του».

Και  τέλειωσε …

Ο Μητσοτάκης…

«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».

Τέλειωσε και αυτός…

Την κολοκυθιά παίζουν εκεί στην κεντροαριστεροδεξια

Καλά  κάνουν

Δεν βγαίνει που δεν βγαίνει

Να μη το διασκεδάσουν;

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις