Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Εξειδικευμένες μέθοδοι μασάζ στο "MoreA" - Γιορτάζει και σας κάνει απίστευτα δώρα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Εξειδικευμένες μέθοδοι μασάζ στο ...

Το πρώτο ευρωπαϊκών προδιαγραφών κέντρο μασάζ στη νοτιοδυτική Ελλάδα

Έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού και αυτό λόγω του έμπειρου προσωπικού αλλά και των εξειδικευμένων μεθόδων μασάζ που παρέχει στους σύγχρονους και πολυτελείς χώρους που διαθέτει.

Ο λόγος για το πρώτο ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρο Μασάζ "MoreA" στη Νοτιοδυτική Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην Πάτρα, επί της οδού Τριών Ναυάρχων 10.

Το Κέντρο Μασάζ "ΜoreΑ", κλείνει έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας και το γιορτάζει! Για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ένα ξεχωριστό event για τα γενέθλια του Κέντρου, με τους υπεύθυνους να έχουν ετοιμάσει πολλά δώρα - δωρεάν συνεδρίες κλπ - και εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους. Απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους εκείνους και όχι μόνο, που επιθυμούν να ενημερωθούν απο κοντά για τα είδη του χαλαρωτικού και θεραπευτικού μασάζ και κυρίως για τα οφέλη που χαρίζουν στον οργανισμό!

Στις ήδη διαδεδομένες και κυρίως δοκιμασμένες υπηρεσίες του, έρχονται να προστεθούν και νέες, όπως αυτές της αποτρίχωσης και απολέπισης και πολλές ακόμα.

 

Υπενθυμίζεται πως κάθε συνεδρία μασάζ γίνεται σε πολυτελή κρεβάτια. Παρέχονται σεντόνια, πετσέτες μπάνιου, προσώπου, ποδιών, παντόφλες μιας χρήσεως, πιστολάκι μαλλιών, σφουγγαράκια σώματος μιας χρήσης, αφρόλουτρο και σαμπουάν για την άνεσή σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο μετά την κάθε συνεδρία (διατίθενται τζακούζι και καμπίνες ντους).

Νιώστε άνετα και αφεθείτε στη μαγεία της χαλάρωσης!

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αναλυτικά για τις υπηρεσίες μπορούν να δουν εδώ: www.MOREA-massage.gr και στο facebook, και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 334533.

Γιατί το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, είναι κάτι που οφείλουμε στον εαυτό μας!

Τηλεφωνήστε τώρα και κλείστε ραντεβού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά