Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Λόγω του δύσκολου για την επικοινωνία τετραγώνου Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, παρουσιάζονται διάφορα εμπόδια και καθυστερήσεις αυτές τις μέρες, τόσο σε καθημερινές συναλλαγές και στο χώρο εργασίας, όσο και γύρω από ζητήματα υγείας, νομικών, ταξιδιών, εκπαίδευσης. Αρκετή κριτική επίσης, δοκιμασίες με συναδέλφους και με συγγενείς εξ αγχιστείας, φιλοσοφικές/πολιτικές διαφορές.

Ταύρος

Εμπόδια σε ερωτικές συναντήσεις ή στην επικοινωνία φέρνει αυτές τις μέρες το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Σκληρά λόγια στις σχέσεις με τα παιδιά. Παράλληλα, είναι μια όψη που φέρνει καθυστερήσεις ή περιορισμούς σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, καρτών, εφορίας, ασφαλειών, διατροφής, κληρονομικών κλπ. Εμπόδια και σε επιχειρηματικά θέματα.

Δίδυμοι

Αν και το ζώδιό σας είναι θετικό, αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ίσως παρουσιάζεται μια απαισιοδοξία. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή του, η οποία φέρνει και αρκετά πρακτικά εμπόδια, κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, σχέσεων, συνεργασιών. Λέγονται σκληρά λόγια στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος

Ίσως μαθαίνετε κάποια δυσάρεστα νέα αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που επίσης φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, στο χώρο δουλειάς και σε διάφορες καθημερινές συναλλαγές. Σκληρά λόγια και κριτικές, δοκιμασίες με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους. Καθυστερήσεις και σε θέματα υγείας.

Λέων

Οικονομικά κι ερωτικά δοκιμάζονται αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που φέρνει εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές, και αρκετές υποχρεώσεις. Δυσκολία στην επικοινωνία στα αισθηματικά και με τα παιδιά – διαφορά αξιών. Εμπόδια και σε θέματα επιχειρηματικά, δημιουργικά και διασκέδασης.

Παρθένος

Ο Ερμής απ’ το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει αρκετά εμπόδια στην επικοινωνία και στην εκπλήρωση κάποιων θέλω σας, ενώ καθυστερήσεις είναι πιθανές και γύρω από θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Προσέξτε αρνητικές σκέψεις, σκληρά λόγια, απαισιοδοξία. Δοκιμασίες με την οικογένεια.

Ζυγός

Το κλείσιμο κάποιων γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων μπορεί να σας ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που φέρνει αρκετές καθυστερήσεις ή εμπόδια στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις. Ίσως μαθαίνετε κάποια δυσάρεστα νέα. Δοκιμασίες σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Παρασκήνια.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας πιέζονται και ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις και αρκετά έξοδα αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που επίσης φέρνει καθυστερήσεις κι εμπόδια σε σχέδιά σας. Παράλληλα, δοκιμάζει σχέσεις φιλικές και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα – κρίνετε αυστηρά την έλλειψη αξιών κάποιων.

Τοξότης

Άμεσα σας επηρεάζει αυτές τις μέρες το δύσκολο για την επικοινωνία τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο φέρνει εμπόδια στην πραγματοποίηση κάποιων θέλω σας και σε ορισμένα ξεκινήματα, όπως και σε ζητήματα επαγγελματικά. Εμπόδια και σε επαφές με άτομα εξουσίας, σκληρά λόγια από αυτά. Χρειάζεται ρεαλιστική σκέψη, όχι απαισιοδοξία.

Αιγόκερως

Με το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, παρουσιάζονται εμπόδια αυτές τις μέρες κυρίως σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, εμπορίου, νομικών, ενώ με δυσκολία κλείνουν ορισμένα ζητήματα. Μια όψη που εφιστά τη προσοχή στην απαισιοδοξία και το αίσθημα ματαιότητας. Δοκιμασίες με συγγενείς εξ αγχιστείας, παρασκήνια.

Υδροχόος

Κάποια σχέδιά σας και ορισμένα οικονομικά θέματα εμποδίζονται ή καθυστερούν αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο σας προσγειώνει στην πραγματικότητα και ζητά να κάνετε πιο ρεαλιστικά πλάνα. Δοκιμάζει φιλίες και σχέσεις μέσα σε ομάδες, συλλόγους,, κόμματα, διαδίκτυο. Δεν λείπουν ίντριγκες και σκληρά λόγια.

Ιχθύες

Δεν είναι εύκολο για τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας αλλά και γενικά για την επικοινωνία το δυσμενές τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες κάνει να λέγονται σκληρά λόγια, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν απαιτητικά. Εμπόδια σε συναντήσεις. Αυξημένες υποχρεώσεις. Ζητά να επικοινωνείτε πιο ώριμα και ισορροπημένα.

πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being