Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Νίκησε το χρόνο εύκολα και γρήγορα με τις καλύτερες θεραπείες προσώπου

Νίκησε το χρόνο εύκολα και γρήγορα με τι...

Πείτε αντίο σε ρυτίδες και χαλάρωση

Μπορεί ο χρόνος να κυλάει εις βάρος της επιδερμίδας σου, αφήνοντας τα σημάδια του, όπως οι ρυτίδες, η θαμπάδα και η χαλάρωση όμως η αισθητική δερματολογία κατάφερε να τον χρησιμοποιήσει ως σύμμαχο, αποκτώντας ολοένα και μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία, και δημιουργώντας τις κατάλληλες θεραπείες αντιγήρανσης.

Η δερματολόγος και Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της σύγχρονης κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, σου προτείνει τις κορυφαίες θεραπείες για να πεις αντίο σε ρυτίδες και χαλάρωση.

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Νήματα: Το έξυπνο lifting χωρίς νυστέρια και ουλές

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή θεραπεία που καταφέρνει να διορθώσει με μεγάλη επιτυχία την αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου και των χαρακτηριστικών του, χαρίζοντας σφριγηλότητα και νεανική όψη.

Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη- συχνά χαρακτηρίζεται ως lunchbreak θεραπεία- με άμεσα και ορατά αποτελέσματα, ενώ είναι απόλυτα ασφαλής. Στην ουσία, ο γιατρός δημιουργεί κάτω από το δέρμα ένα εσωτερικό πλέγμα με ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμανήματα, προκαλώντας ανόρθωση ιστών. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε συνθήκες ιατρείου ενώ αν την επιλέξεις μπορείς να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά σου.

Total Plasma Lift: Laser και Αιμοπετάλια κάνουν το θαύμα τους

Η θεραπεία αυτή είναι ο συνδυασμός Fractional Laser με την αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων (PRP).  Ο συνδυασμός των δυο θεραπειών οδηγεί σε ολική ανάπλαση της επιδερμίδας και μείωση των διεσταλμένων πόρων και των ρυτίδων έκφρασης, προκαλώντας ταυτόχρονα σύσφιγξη στην περιοχή.

Πρόκειται για μια ανώδυνη και απόλυτα ασφαλήδιαδικασία με άμεσα αποτελέσματα, αλλά και διάρκεια που ξεπερνά τον 1 χρόνο. Οι ακτίνες laser σαρώνουν την επιδερμίδα, δρουν με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι ευθύνονται για έκκριση ινών ελαστίνης και κολλαγόνου, προκαλώντας εκ βαθέων αναδόμηση δέρματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ενέσιμα ή με ειδική microneedling συσκευή, το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) του αίματος του ίδιου του ασθενή, το οποίο περιέχει αυξητικούς παράγοντες που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με τελικό αποτέλεσμα ένα σφριγηλό, αναζωογονοποιημένο και λαμπερό πρόσωπο.

Στην υπερσύγχρονη, πρότυπη κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, Cosmetic Derma Medicine θα βρεις μεγάλο αριθμό υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς που εκτελούνται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό, μέσα σε ένα μοντέρνο, λειτουργικό και πολυτελή χώρο,.

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.cosmeticdermamedicine.gr

ή καλέστε:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View