Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Διαμαντάκι της Εκπαίδευσης!

Το Διαμαντάκι της Εκπαίδευσης!

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια σας το παρουσιάζουμε!

Ψάξαμε και βρήκαμε για σας το Διαμαντάκι της Εκπαίδευσης για φέτος! Και δεν είναι άλλο από μια σούπερ προσφορά που κάνει ο φορέας Βέργη, Εκπαίδευση για όλους, στον τομέα της εκπαίδευσης στο αντικείμενο των νυχιών.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια σας το παρουσιάζουμε!

Εκπαίδευση σε Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Θεραπευτικό Πεντικιούρ, Ονυχοπλαστική, Ημιμόνιμο Μανικιούρ και Nail Design μόνο 650€. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Σας τα προσφέρουν όλα και βγαίνετε έτοιμη επαγγελματίας. Με μία εκπληκτική τιμή που όμοια της δεν βρίσκετε! Και με πιστοποίηση!

Και μιλάμε για μια μεγάλη σχολή που έχει 57 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς στην Εκπαίδευση με μία φήμη που ξεπερνάει κατά πολύ τη Δυτική Ελλάδα!

Επικοινωνήσαμε μαζί τους και ήταν πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί και μας ενημέρωσαν για ένα σύνολο εκπαιδευτικών αντικειμένων που "τρέχουν" αυτή την εποχή αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μας ενημέρωσαν για τμήματα όπως αυτό του Επαγγελματικού Μακιγιάζ, της Κομμωτικής, της Αισθητικής Προσώπου και Σώματος, της Αποτρίχωσης, Extension Bλεφαρίδας. Ενώ αν έχετε κλίση στη Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία τότε σας εγγυόμαστε ότι σε 6 μήνες θα έχετε βρει δουλειά.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη είναι ότι με το τέλος των μαθημάτων σας βρίσκουν αμέσως δουλειά ή πρακτική (ανάλογα με το τμήμα που έχετε αποφοιτήσει). Ούτε οι γονείς σας δεν μπορούν να το κάνουν αυτό!!

Μία θέση εργασίας για κάθε απόφοιτο!

Μην το σκέφτεστε καθόλου!

Επικοινωνήστε σήμερα στο 2610.341.000 ή στο [email protected] ή περάστε απο τις εγκατάστασεις της σχολής, Ζαίμη 21 (δίπλα στο κεντρικό ταχυδρομείο της Πάτρας). Πολλά ακόμα στοιχεία μπορείτε να δείτε στο www.vergi.gr.

Εμείς σας βρήκαμε το Διαμαντάκι στην Εκπαίδευση. Από εσάς μένει να το εκμεταλλευθείτε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά