Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: "Όρθιος" με 10 παίκτες στην Κέρκυρα ο Λεβαδειακός

Σούπερ Λίγκα: "Όρθιος" με 10 π...

Αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 25 λεπτά

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 25 λεπτά (αποβολή Λεονάρντο στο 53΄) ο Λεβαδειακός έμεινε όρθιος στην Κέρκυρα απέναντι στην τοπική ομάδα (1-1), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν με τον Νιάσε στο 41΄, αλλά οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με το πέναλτι του Επστάιν στο 52΄.

Η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή που μπήκε με το προβάδισμα στ΄ αποδυτήρια μετά από το πρώτο 45λεπτο. Ο Λεβαδειακός έδειξε από νωρίς τις... ορέξεις του με τις φάσεις που δημιούργησε στο 2΄ και στο 6΄, όταν οι Μπραντάο και Νιάσε αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία για τους Βοιωτούς χάθηκε στο 24΄, με τον Αρτυματά να «παίρνει την μπουκιά από το στόμα» του Αμαράλ. Κάπως ισορρόπησε το ματς στη συνέχεια η Κέρκυρα, ωστόσο, στο 41΄ ο Νιάσε εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ των «Φαιάκων» και άνοιξε το σκορ (1-0).

Τα πράγματα πήραν εντελώς διαφορετική τροπή στην επανάληψη, αρχής γενομένης από το ανόητο πέναλτι του Μεντί στο 51΄ (χέρι) το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Επστάιν, ένα λεπτό αργότερα. Τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν κι άλλο πέναλτι, αυτή την φορά σε χέρι του Λεονάρντο, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή Καραντώνη. Ο Επστάιν εκτέλεσε και πάλι στο 56΄, αλλά ο Επασί κράτησε «ζωντανό» τον Λεβαδειακό.

Πίεσαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Τουράμ, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και ο Λεβαδειακός πήρε έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο που έχει από την έναρξη της περιόδου (4 ισοπαλίες, μία νίκη).

Διαιτητής: Δ.Καραντώνης

Κίτρινες: Σπίνουλας, Παμλίδης, Ντιόγκο - Τόνι Σίλβα, Επασί

Κόκκινες: 53΄ Λεονάρντο

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Γκόμες, Σοϊλέδης (31΄ Ντιόγκο), Σιόντης, Σπίνουλας (73΄ Ντουαλά), Τουράμ, Παμλίδης, Επστάιν (85΄ Κόντος), Μπαλάφας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπουρής, Μεντί, Λεονάρντο, Αμαράλ, Ζαραδούκας, Νιασέ, Μητρόπουλος (90΄+2 Καλτσάς), Μπραντάο (68΄ Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Σίλβα (63΄ Αντιλέχου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούπερ Λίγκα: Η ΑΕΚ πήρε με επική ανατροπή το ντέρμπι - Νίκησε με 3-2 τον Ολυμπιακό - Προηγήθηκαν επεισόδια

ΑΠΕ ΜΠΕ

Η φωτογραφία είναι από eurokinissi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports