Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΗΓΑΜΕ «BIG BEN» KAI ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΩΝ ΣΕΦ- ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ OPENING ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΗΓΑΜΕ «BIG BEN» KAI ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γευστικό restart

Πολυσυζητημένη η νέα, γευστική σελίδα του πολυσύχναστου Big Ben της Αγίου Νικολάου χάρη στη σφραγίδα δυο καταξιωμένων εξ Αθηνών ονομάτων της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, του Γιάννη Κοσμαδάκη και του Διονύση Αλέρτα. Ο Ακης Καραβιώτης ως οικοδεσπότης, υποδέχθηκε γνωστούς συμπολίτες λάτρεις του καλού φαγητού από τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο, που δοκίμασαν τα καινούρια πιάτα με στόχο την ανανέωση και αναβάθμιση του εστιατορίου και βέβαια ευχήθηκαν ολόψυχα «καλή αρχή». Ημασταν εκεί και σας έχουμε στιγμιότυπα από τις δυο πρώτες βραδιές.

Μαξιμαλιστικό deco, χαμηλός φωτισμός, διασκευές αγαπημένων κομματιών αλλοτινού και σημερινού ρεπερτορίου και ένας ολοκαίνουριος… «ερεθιστικός» κατάλογος. Με μεγάλο team εξυπηρέτησης και παρά τις μεγάλες απαιτήσεις «ροής» που προκαλεί πάντα το αρχικό «βάπτισμα», ανακαλύψαμε ένα ιταλοπρεπές, δημιουργικό μενού και ευφάνταστα γλυκίσματα.

Συστήνουμε μεταξύ άλλων το ταρτάρ σολωμού με μους αβοκάντο και κινόα, το καρπάτσο μοσχαριού, το ριζότο γαρίδας, τα ζυμαρικά ορεκέτε με κοτόπουλο, μπρόκολο και σαφράν, το φιλέτο με σάλτσα από τζίντζερ και μοσχάτο, το σολωμό σε κενό αέρος και όλα τα «κολασμένα» επιδόρπια. Πιάτα με φρέσκιες ιδέες αλλά καθόλου απρόσιτα. Εδώ θα βρείτε ακόμα και new age burger.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View