Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ- ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕΡΗ, ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΟΓΩ Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με τίτλο «Πιο κοντά από ποτέ»!

Απόδραση στην πόλη μας για ημερήσια εκδρομή ή σαββατοκύριακο χάρη στο «νέο, ασφαλή αυτοκινητόδρομο που τη συνδέει με την Αθήνα σε μιάμισι- δυο ώρες» προτείνει στην ενότητα «Ταξίδι» η έγκριτη εφημερίδα «Καθημερινή» παροτρύνοντας τους αναγνώστες της να πιουν τεντούρα, να θαυμάσουν νεοκλασικά κτίρια, να περπατήσουν στο παραλιακό μέτωπο, να θαυμάσουν το περίφημο ηλιοβασίλεμα κ.α. με αφορμή την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού. Χαρακτηρίζει την Πάτρα ζωντανή ακόμα και μέσα στον Αύγουστο υπογραμμίζοντας τη γνήσια αστική της αύρα. Πού όμως ακριβώς πήγε η εφημερίδα και ποιούς συμπολίτες συνάντησε;

 

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά πρωτίστως στο έμβλημα της Πάτρας, Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων». Περνάμε σε Γεροκωστοπούλου, Ιχθυόσκαλα, Αγιο Ανδρέα, Αγγλικανική Εκκλησία, Γέφυρα, ακόμα και στο κτίριο της πρώην Arena που έγινε γυμναστήριο. Το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, τα λιμάνια, η μαρίνα, η Αχάια Κλαους, το Κάστρο, οι σκάλες Αγίου Νικολάου έχουν περίοπτη θέση στο θέμα. Ο Γιώργος Τελώνης, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτ. Ελλάδας, η ποτοποία Χάχαλης με την ομώνυμη Τεντούρα, ο Λάμπρος Αραπάκος, υπεύθυνος του καφέ Γέφυρες του ΣΟΨΥ, είναι επίσης εδώ με φωτογραφίες. Από ξενοδοχεία προτείνονται τα Patras Palace, Airotel Patras Smart, Maison Greque. Για φαγητό μας στέλνει σε Αλάμπρα, Φαγιούμ, Salumeria, ΟΠΑΘΑ και για κοκτέιλ στον κήπο στο Royal.

Διαβάσαμε ακόμα και για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων: «μεγάλη τουριστική ώθηση αναμένεται να δώσει η πιθανή διοργάνωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων του 2019, τη διεξαγωγή των οποίων διεκδικεί η πόλη με ιδιαίτερες αξιώσεις. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, θα αναμορφωθεί θεαματικά και το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, που είναι μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα. Απευθύνουμε, λοιπόν, θερμή πρόσκληση στους Αθηναίους, αλλά και στους κατοίκους άλλων περιοχών της Ελλάδας, να επισκεφτούν την πόλη μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα την αγαπήσουν...»

 

* Το θέμα υπογράφει η Ελ. Αλαβάνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View