Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Ζώδια

Κριός

Μια όψη που φέρνει παγίδες κι εξαπατήσεις αυτή την εποχή, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, εφιστά τη προσοχή σε αυταπάτες, παραπλάνηση και μπερδέματα, κυρίως σε θέματα εργασιακά και υγείας. Φαίνεται να είναι λίγο χαοτική η ψυχολογική αλλά και καθημερινή σας ζωή. Προσέξτε φλεγμονές, τοξικότητα, αλκοόλ, χημικά, φάρμακα.

 

Ταύρος

Λόγω της παραπλανητικής όψης Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μπορεί να κάνετε σχέδια ουτοπικά αυτή την εποχή, ή να απογοητεύεστε στα ερωτικά αλλά και σε φιλίες ή με τα παιδιά – αρκετά τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις, ακόμα και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, διαδίκτυο. Προσέξτε επίσης τη παραπλάνηση σε θέματα επιχειρηματικά.
Δίδυμοι

Σας επηρεάζει έντονα αυτή την εποχή η παραπλανητική όψη Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία φέρνει αρκετή σύγχυση, και εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις ή υποσχέσεις επαγγελματικές, σε απογοητεύσεις αισθηματικές ή με την οικογένεια. Επίσης προσοχή σε δηλητηριάσεις, χημικά, αλκοόλ, φάρμακα. Τάσεις φυγής και φυγοπονίας, παγίδες διάφορες.

Καρκίνος

Σημαντικά μπερδέματα στην επικοινωνία, σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών ή ταξιδιών φέρνει αυτή την εποχή η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις, κυρίως στους παραπάνω τομείς. Μπορεί να υπάρχει και μια πνευματική, φιλοσοφική, πολιτική παραπλάνηση. Παρεξηγήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, δασκάλους, γείτονες.

Λέων

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και “διαρροές” ή υποσχέσεις τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα. Πιθανόν να πρέπει να θυσιάσετε κάποια χρήματα για να βοηθήσετε άλλους. Οι αξίες κάποιων φαίνεται να σας απογοητεύουν, αλλά προσέξτε κι εσείς την “έκπτωση” των αξιών σας για λόγους εγωιστικούς και για κάποιες επιθυμίες.

Παρθένος

Άμεσα σάς επηρεάζει αυτή την εποχή η παραπλανητική αντίθεση του Άρη, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με τον Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθύς, η οποία αυτή την εποχή φέρνει αρκετές παγίδες και σύγχυση. Προσέξτε τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανές απογοητεύσεις. Προσοχή επίσης σε χημικά, φάρμακα, δηλητηριάσεις, τοξίνωση.

Ζυγός

Αυταπάτες, και αρκετά μπερδέματα στον εργασιακό χώρο φέρνει αυτή την εποχή η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια παραπλανητική επιρροή, που εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις και υποσχέσεις, τόσο στη δουλειά, όσο και σε θέματα υγείας και διατροφής. Από κάτι φαίνεται ότι θέλετε να διαφύγετε, κι αυτό προκαλεί περιπλοκές.

Σκορπιός

Δεν λείπουν οι απογοητεύσεις στα ερωτικά, αλλά και σε φιλίες ή με τα παιδιά αυτή την εποχή με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Προσέξετε τις αισθηματικές πλάνες, να μην παρασυρθείτε από ακατάλληλο άτομο, αλλά και τα μπερδέματα μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Παραπλάνηση σε σχέδια. Εξαπατήσεις σε επιχειρηματικά ή δημιουργικά project.

Τοξότης

Αρκετές οι παγίδες αυτή την εποχή με την παραπλανητική αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία εφιστά τη προσοχή στις εξαπατήσεις και σε μπερδέματα, κυρίως σε επαγγελματικά, οικογένεια, ακίνητα. Μπέρδεμα και ψυχολογικό. Η φυγοπονία σας και οι τάσεις φυγής φέρνουν περιπλοκές. Προσοχή επίσης σε χημικά, αλκοόλ, φάρμακα, δηλητηριάσεις.

Αιγόκερως

Πολλά τα επικοινωνιακά μπερδέματα και οι αυταπάτες αυτή την εποχή με την παραπλανητική αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις παρεξηγήσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές, δασκάλους. Επίσης προσοχή σε εξαπατήσεις ή υποσχέσεις σε θέματα νομικά, εκπαίδευσης, ταξιδιών. Μπέρδεμα και νοητικό, φιλοσοφικό, πολιτικό.

Υδροχόος

Θέλουν προσοχή τα οικονομικά σας με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που αυτή την εποχή φέρνει εξαπατήσεις, μπερδέματα, “διαρροές” και ψεύτικες υποσχέσεις ή υπεκφυγές, από και προς εσάς. Απογοήτευση σε θέματα αξιών – ίσως χάνετε την εμπιστοσύνη σας προς ορισμένα άτομα, κυρίως λόγω ψεμάτων κι εγωισμού.

Ιχθύες

Σας βάζει παγίδες αυτή την εποχή η παραπλανητική αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία εφιστά ιδιαίτερα τη προσοχή σε αυταπάτες, αλλά και σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Από κάτι προσπαθείτε μάλλον να διαφύγετε. Περιπλοκές, παρεξηγήσεις. Αυξημένη τάση για τοξίνωση του οργανισμού – προσοχή σε χημικά, αλκοόλ κλπ.
πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being