Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαρά και συγκίνηση στο καφέ 'Γέφυρες" με αφορμή ... "Τα Σ.Ο.Ψ.Υχα μας" - Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του περιοδικού

Χαρά και συγκίνηση στο καφέ 'Γέφυρες&quo...

Το βράδυ της Πέμπτης

Μια βραδιά γεμάτη χαρά και συγκίνηση έζησαν όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη στο καφέ «Γέφυρες» (στην οδό πατρέως) και στην παρουσίαση του περιοδικού του Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας. Από νωρίς φίλοι και μέλη του συλλόγου άρχισαν να συγκεντρώνονται στο στέκι τους όπου είχε οριστεί η συνάντηση τους.

Το περιοδικό «Τα ΣΟΨΥχα μας» είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης που το οποίο έφτιαξε η αντίστοιχη ομάδα του ΣΟΨΥ η οποία αποτελείται από άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας – μέλη του Συλλόγου.

Την εκδήλωση συντόνισε η συνεργάτιδα του thebest.gr, Κωνσταντίνα Τσίχλα ενώ παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και φορέων, κοινωνικοί λειτουργοί και φυσικά εθελοντές που υποστηρίζουν τον Σ.Ο.Ψ.Υ.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Χριστίνα Μπίκου, Πρόεδρος του ΣΟΨΥ Πάτρας και πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ένταξης  Ευάλωτων Πληθυσμών Καφέ Γέφυρες, εξέφρασε την χαρά της για την υποστήριξη που δέχεται ο Σύλλογος από φίλους και εθελοντές και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια.

Η Σοφία Στάμου, διευθύντρια Επικοινωνίας στην Ολυμπία Οδό η οποία ήταν χορηγός του περιοδικού εξήγησε πώς πάρθηκε η απόφαση γι΄αυτό  και ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα χρηματοδοτήσει και το επόμενο τεύχος του περιοδικού.

Ο Λάμπρος Αραπάκος, κοινωνικός λειτουργός, εμψυχωτής της ομάδας περιοδικού εξήγησε πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια που γίνεται στο Σύλλογο και θυμήθηκε στιγμές από την περίοδο προετοιμασίας του περιοδικού,

Ο Σταύρος  Κερτεζιτόπουλος, μέλος του ΣΟΨΥ Πάτρας και μέλος της ομάδας του περιοδικού μοιράστηκε σκέψεις και την χαρά του που ανήκει στην ομάδα του περιοδικού του Σ.Ο.Ψ.Υ. δηλώνοντας ότι ανυπομονεί για το επόμενο.

Για το περιοδικό και την εμπειρία του με αυτό μίλησε επίσης ο Ηλίας Λαμπρόπουλος ο οποίος είχε τη γραφιστική επιμέλεια του.

Τέλος για το περιοδικό μίλησε και η Κατερίνα Σαμψώνα, κριτικός βιβλίων.

Το θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν οι εθελοντές του Συλλόγου, η ομάδα του περιοδικού, οι χορηγοί του αλλά και όσοι βοήθησαν να δημιουργηθεί και να ανακαινιστεί το καφέ του Συλλόγου το οποίο παρέχει σημαντική υποστήριξη στα μέλη.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε πάρτι με το sinradio.gr.

*Οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις