Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τοξοβολία: Την Κυριακή ο πρώτος αγώνας ανοιχτού χώρο

Τοξοβολία: Την Κυριακή ο πρώτος αγώνας α...

Θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου

Ο πρώτος αγώνας ανοιχτού χώρου τοξοβολίας Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρων από τους αθλητές του ολυμπιακού και συνθέτου τόξου όλων των ηλικιών που θα αγωνιστούν στην Α' και Β' κατηγορία με στόχους στα 70-60-50 μέτρα, με τον αναπτυξιακό στα 30 μέτρα και τις ηλικίες παίδων-κορασίων 30 μέτρα, ππ-πκ 25 μέτρα και ππ Β-πκ Β 15 μέτρα.

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος αφού συμμετέχουν αθλητές των εθνικών ομάδων με υψηλές βαθμολογίες και διακρίσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μικρές κατηγορίες των παιδιών που από 8 ετών αγωνίζονται με πάθος για διακρίσεις και ο σκοπός αυτών των αγώνων είναι η ανάπτυξη, η διάδοση του αθλήματος και ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των αθλητών της νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Τον αγώνα διευθύνει η πατρινή διεθνής κριτής Πλακούδα Αικατερίνη. Οι διοργανωτές του αγώνα Ε.Ο.Τοξοβολίας, ο Δήμος Πατρέων και η Τ.Ε. Νοτιοδυτικής Ελλάδος προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports