Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ο Διευθυντής του δημοτικού Σκουροχωρίου διαψεύδει το ΚΤΕΛ Ηλείας

Ηλεία: Ο Διευθυντής του δημοτικού Σκουρο...

Ο Διεθυντής υποστηρίζει πως δεν είχε ενημέρωση

Ο Διευθυντής του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Ηλείας, διαψεύδει με δήλωσή του, τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηλείας, που υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει το σχολείο, για τη διακοπή του δρομολογίου του λεωφορείου. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η σημερινή δήλωση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα  http://www.patrisnews.com  και αποδίδεται στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Χρήστο Δημακόπουλο ο οποίος φέρεται να δηλώνει πως:

«Είχαμε ενημερώσει τον Διευθυντή για τη διακοπή του δρομολογίου» αναφερόμενος στην χθεσινή εγκληματική απροειδοποίητη μη πραγματοποίηση σχολικού δρομολογίου που άφησε εκτεθειμένους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου αλλά και του Νηπιαγωγείου Σκουροχωρίου είναι απόλυτα ΨΕΥΔΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ.

Επιφυλασσόμενος κάθε νόμιμου δικαιώματος μου και κατά παντός υπευθύνου για την προσβολή δια του τύπου προς το πρόσωπό μου και την επαγγελματική μου ευσυνειδησία ζητώ την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και τη δημοσίευση του παρόντος στην ίδια θέση με την ψευδή και συκοφαντική δήλωση.

Καμία ενημέρωση δεν είχαμε από το ΚΤΕΛ Ηλείας ή τον Πρόεδρό του για τη διακοπή του δρομολογίου. Για το θέμα της απροειδοποίητης εγκατάλειψης μαθητών στις στάσεις των λεωφορείων ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή η Ελληνική Αστυνομία, η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πύρινος εφιάλτης ξανά στην Ηλεία - Πάνω από 500 στρέμματα κάηκαν στην Ανδραβίδα - Προσήχθη 12χρονος ύποπτος για εμπρησμό στο Σκουροχώρι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις