Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στο κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού, ανοίγει έναν αστρολογικό μήνα ανάλογα κοινωνικό, με την εστίαση της προσοχής σας να βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Επίσης εστιάζεστε περισσότερο στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις. Έμφαση και σε θέματα ομορφιάς.

Ταύρος

Ανοίγει ένας παραγωγικός αστρολογικός μήνας τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, στον οποίο θ’ ασχοληθείτε περισσότερο και πιο δημιουργικά με τη δουλειά σας και με καθημερινές εργασίες και λεπτομέρειες, με το νοικοκυριό, τη καθαριότητα κλπ. Επίσης θα εστιαστείτε σε θέματα υγείας και διατροφής, αλλά και σε ό,τι αφορά τα κατοικίδια.

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος και ξεκινά ένας μήνας θετικός, σχετικά πιο ανέμελος και αρκετά ερωτικός, με ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, σπορ, χόμπι και ωραίες δραστηριότητες. Μια πιο δημιουργική εποχή, με περισσότερη λάμψη και ζωτικότητα επίσης. Έμφαση δίνεται και σε θέματα επιχειρηματικά. Ακόμα, η προσοχή σας εστιάζεται περισσότερο σε θέματα παιδιών.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου σάς βάζει σε έναν μήνα κάπως πιο εσωστρεφή, όπου θα βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, ενώ θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένεια και με ζητήματα ακινήτων. Ένας μήνας πιο νοσταλγικός και συναισθηματικός, στον οποίο βγαίνουν και αρκετές αναμνήσεις στην επιφάνεια.

Λέων

Ξεκινά ένας επικοινωνιακός και ζωντανός μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, με πολλές επαφές και συζητήσεις, αλλά και με πληροφόρηση, διάβασμα, γράψιμο, μαθήματα, σεμινάρια. Πολλές ιδέες, δημιουργικός ο νους. Αρκετές μετακινήσεις πιθανές, ή βόλτες και ταξιδάκια. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο σε συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Παρθένος

Φεύγει ο ζωοδότης Ήλιος απ’ το ζώδιό σας, τώρα θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά κυρίως για ένα μήνα, μια περίοδος με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ, ενώ η δημιουργικότητά σας μπορεί να αποφέρει κέρδη. Επίσης εστιάζεστε περισσότερο σε θέματα αξιών, εμπιστοσύνης, ασφάλειας, αλλά και στις απολαύσεις και την εκτίμηση της ζωής.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα ο λαμπρός Ήλιος, και για ένα μήνα θα σας κάνει ανάλογα λαμπερούς κι εξωστρεφείς, ενώ θα είστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Επίσης αυξάνει τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σας. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Παίρνετε αποφάσεις, προχωράτε σε νέα πράγματα.

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ήλιου απ’ τον τελευταίο σας οίκο, σας βάζει σε έναν μήνα πιο εσωστρεφή, και με τάσεις απομόνωσης και φυγής, ενώ κάνετε διάφορους απολογισμούς. Εποχή που κλείνετε κύκλους. Ο Ήλιος ρίχνει φως σε πιο υποσυνείδητα θέματα. Ο ύπνος και τα όνειρα γίνονται πιο ζωντανά. Καλή εποχή για τέχνη και διαλογισμό.

Τοξότης

Οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο τώρα που μπαίνει ο Ήλιος στον Ζυγό, και ανοίγει ένας μήνας με έμφαση στη δικτύωση και σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, κόμματα κλπ, αλλά και στην διαδικτυακή σας ζωή. Εναλλακτικές ενασχολήσεις. Παράλληλα, είναι ένας μήνας που κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Αιγόκερως

Τώρα που αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος, ξεκινά ένας μήνας στον οποίο θα φαίνεστε πιο πολύ κοινωνικά, θα είστε πιο ευάλωτοι σε κριτικές, γι’ αυτό χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα. Μια περίοδος που η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Επαφές με άτομα εξουσίας. Αυξημένες υποχρεώσεις. Οργάνωση της ζωής σας.

Υδροχόος

Αισιόδοξος, σχετικά πιο άνετος και με αίσθημα ελευθερίας ο μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό, ενώ αυξάνει η ζωτικότητα, η αυτοπεποίθηση αλλά και το χιούμορ σας. Η εστίαση της προσοχής στην περίοδο αυτή θα βρίσκεται περισσότερο σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών, διδασκαλίας, συγγραφής, πολιτικής, φιλοσοφίας, πνευματικότητας.

Ιχθύες

Μπαίνετε σε έναν πιο εσωστρεφή μήνα τώρα που αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος, ο οποίος θα ρίξει φως σε θέματα εσωτερικά και ψυχολογικά, αλλά και σε διάφορα κρυφά ζητήματα – φέρνει μυστικά στην επιφάνεια. Παράλληλα, η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο σε θέματα οικονομικά, αλλά και στα ερωτικά και τις βαθύτερες σχέσεις.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being