Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλησιάζει η πρεμιέρα του «Thor: Ragnarok» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

Πλησιάζει η πρεμιέρα του «Thor: Ragnarok...

Πρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth, Κέιτ Μπλάνσετ και Μαρκ Ράφαλο

Οι σινεφίλ και λάτρεις του υπερήρωα της Μάρβελ, Thor πρέπει να κάνουν υπομονή έως τις 2 Νοεμβρίου 2017 που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Feelgood, η νέα ταινία «Thor: Ragnarok» σε σκηνοθεσία του Νεοζηλανδού Taika Waititi. Η ταινία που είναι το σίκουελ στο πρώτο υπερεπιτυχημένο φιλμ «Thor» του 2011 και στο «Thor: The Dark World» του 2013, θα βγει στις 3 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και προβλέπεται να κάνει εμπορική επιτυχία.

Στο «Thor: Ragnarok» των Marvel Studios, ο Thor (και πάλι ο επιβλητικός Chris Hemsworth) είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το τρομερό του σφυρί.

Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέα παντοδύναμης απειλής, την αδίστακτης Hela (στο ρόλο η σπουδαία Cate Blanchett).

Πρώτα όμως πρέπει να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή – τον Απίθανο Hulk (Mark Ruffalo).

Η ταινία θα βγει και σε 3d (αναμένεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε) ενώ για την ώρα χαρείτε τις φωτογραφίες – banner των βασικών χαρακτήρων.

Παίζουν επίσης οι Tom Hiddleston, Tessa Thompson, Karl Urban, κ.α.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture