Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Βάσω Καραντάσιου «όπλο» της Πάτρας για τους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019

Η Βάσω Καραντάσιου «όπλο» της Πάτρας για...

Θα ταξιδέψει μαζί με τον Κ. Πετρόπουλο και τα άλλα μέλη της επιτροπής στη Βαρκελώνη

Η πρωτεύουσα της Αχαΐας, Πάτρα, είναι υποψήφια για να διοργανώσει ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός, τους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019. Περισσότεροι από 2.000 αθλητές και μέλη αποστολών, από 25 χώρες της Μεσογείου, θα συναντηθούν για μια εβδομάδα στην πόλη που θα επιλεγεί τον Οκτώβριο για να φιλοξενήσει το μεγάλο αθλητικό ραντεβού των λαών της Μεσογείου.

Ένα από τα πιο ισχυρά «χαρτιά» της επιτροπής διεκδίκησης είναι η πρωταθλήτρια του μπιτς βόλεϊ, Βάσω Καραντάσιου, ιδιαιτέρως γνωστή στο αθλητικό στερέωμα καθώς στην πορεία της κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες σε παγκόσμιο κι ευρωπαϊκό επίπεδο. Με τα υπόλοιπα μέλη του Δήμου της Πάτρας και τον πρώτο Μεσογειονίκη στο μπάσκετ, Κώστα Πετρόπουλο, θα ταξιδέψει στις 11 Οκτωβρίου 2017 στη Βαρκελώνη, όπου και θα ανακοινωθεί η διοργανώτρια πόλη.

Να σημειωθεί ότι την υποψηφιότητα των αγώνων διεκδικούν επίσης η Μασσαλία και η Αλεξάνδρεια.

«Η Πάτρα κάνει ένα μεγάλο βήμα μετά από πολλά χρόνια. Αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2019 και έχω την τιμή να βρίσκομαι στην επιτροπή διεκδίκησης» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας βόλεϊ η Καραντάσιου και ακολούθως έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η Πάτρα [...] είναι μια πόλη που θέλει να προβάλει το παράκτιο μέτωπο που έχει και γι΄ αυτό θα επιλέξει 10 από τα 17 αθλήματα που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των αγώνων. Οι αγώνες έχουν να κάνουν κυρίως με το υγρό στοιχείο, αλλά και την άμμο, γι΄ αυτό το λόγο την τιμητική του θα έχει και το μπιτς βόλεϊ. Μάλιστα, ο χώρος που έχει επιλεγεί θα χρησιμεύσει ως προπονητήριο των Εθνικών ομάδων κατά την τέλεση των αγώνων», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις