Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΟ 13ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡ...

Στο ρόλο του Σάρπλες στην "Μαντάμα Μπατερφλάι"

Ο ταλαντούχος και πανύψηλος στο ανάστημα βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης από την Πάτρα πραγματοποίησε το καλοκαίρι που μας πέρασε μία εξαιρετική εμφάνιση, στις 16, 18, 20 και 22 Ιουλίου 2017, στην Όπερα της Σύρου, στο φημισμένο θέατρο "Απόλλων".

Ο Πατρινός λυρικός ερμηνευτής που τον  έμαθε όλη η Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια όταν ερμήνευσε μοναδικά τον Ιεροεξεταστή στην ροκ όπερα «Δαίμονες» που είχαν ξανανεβάσει με επιτυχία η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, συμμετείχε στο έργο που έχει γράψει ο Τζιάκομο Πουτσίνι, Μαντάμα Μπατερφλάι (Giacomo Puccini, Madama Butterfly) ερμηνεύοντας τον ρόλο του Σάρπλες (Sarpless) στο πλαίσιο του 13ου φεστιβάλ Αιγαίου, Festival of the Aegean, που διοργανώθηκε από την Midamerica Productions - midamerica-music.com.

Ο Νικόλας Καραγκιαούρης που έχει δώσει και πολλά ρεσιτάλ στην Πάτρα, εντυπωσίασε με την εμφάνιση και ερμηνεία του. Σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε και στο φύλλο της εφημερίδας «Η Καθημερινή» της 13ης Αυγούστου 2017 όπου το άρθρο του Δημήτρη Κιουσόπουλου έχει τίτλο «Μοναδική Μπατερφλάι από τη Σύρο».

Στο πλαίσιο του 13oυ Φεστιβάλ Αιγαίου στην πανέμορφη και αρχοντική Σύρο, ο Νικόλας Καραγκιαούρης έλαβε μέρος και στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ όπου και απέδωσε το Gloria (Δοξολογία) από λειτουργία της στέψης του Μότσαρτ, (Mass Coronation, W.A. Mozart) με ορχήστρα και χορωδία. Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα παρακάτω στον σύνδεσμο της Midamerica Productions.

*Η φωτ. είναι από την σελίδα του Ν. Καραγκιαούρη στο ιντερνετ (φωτ. Irene Smaili).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture