Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στο Facebook για τον 19χρονο Λεωνίδα που σκοτώθηκε σε δυστύχημα στο δρόμο Βόνιτσας-Αμφιλοχίας

Θρήνος στο Facebook για τον 19χρονο Λεων...

Αύριο Παρασκευή η κηδεία του στο Στρογγυλοβούνι

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στο Στρογγυλοβούνι Ξηρομέρου, για τον θάνατο του 19χρονου Λεωνίδα Χολέβα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί στο δρόμο “σκοτώστρα” Βόνιτσας-Αμφιλοχίας στο ύψος του χωριού Παλιάμπελα. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 σμηνίτες που υπηρετούσαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με φορτηγό με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής για δυο νέα παιδιά.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 22/09/2017 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Στρογγυλοβούνι.
Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, η σελίδα του 19χρονου στο facebook γέμισε από σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών του.

Με φράσεις όπως: «Και πως να δώσεις κουράγιο στην οικογένεια που σε έχασε?? Πως αυτη η μανα να καταλάβει οτι έγινες άγγελος στον ουρανό?? Πρόσεχε τους όλους απο κει ψιλά που πηγές…. Καλο παράδεισο να χεις αγοράκι μου»,

«Καλο παραδεισο αδερφε μου.. Να χαμογελας εκει ψηλα.. Σε αγαπαμε δεν θα σε ξεχασουμε ποτε», «Καλο παραδεισο αδερφε μου … εισουν αλανι απο τα λιγα δεν θα σε ξεχασω ποτε θα μας λειψεις» δεκάδες φίλοι αποχαιρετούν τον 19χρονο Λεωνίδα.

Φίλοι του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή, άρχισαν να τον αποχαιρετούν στην σελίδα του στο Facebook:……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις