Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 20.00 με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv στις 20:00.

Πύρινα μέτωπα σε Ζάκυνθο, Αργολίδα και Κόρινθο. Ακόμα μία μέρα με πολύωρες και υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες. Η φωτιά στη Ζάκυνθο ξέσπασε στο χωριό Κοιλιωμένοςσε πευκοδάσος και απείλησε το μοναστήρι της Υπεράγαθου.

Σοκ στο Αγρίνιο. Δύο νεκροί και ένας τραυματίας σε τροχαίο στην εθνική οδό Αμφιλοχίας-Λευκάδας. Τα θύματα υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στο αεροπορικό απόσπασμα του Ακτίου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Εφορείας αρχαιοτήτων Ζακύνθου σε οικόπεδο της πόλης για αρχαιολογικά ευρήματα που ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια ανέγερσης πολυκατοικίας. Ευρήματα διαφόρων αρχαιολογικών εποχών και εικασίες για τον τάφο του σπουδαίου Βέλγου ανατόμου Ανδρέα Βεζάλ.

Την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου εξέφρασε και ο Μητροπολίτης Πατρών. Τόνισε ότι η «κυβέρνηση πρέπει να κατανοήσει ποιον λαό κυβερνά».

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Χωρίς αυτοκίνητα αύριο η Πάτρα.

Το Ναύπλιο ενώνεται για τον μικρό Παναγιώτη. Ο Οίαξ και ο δήμος διοργανώνουν φιλανθρωπικούς αγώνες μπάσκετ για την στήριξη του 4χρονου αγοριού που έχει διαγνωστεί με όγκο εγκεφάλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις