Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γεμάτη εκπλήξεις θα είναι η παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Αγγελίδη "Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου", στην Πάτρα

Γεμάτη εκπλήξεις θα είναι η παρουσίαση τ...

Το Σάββατο 23/9/2017 στις 19.00

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να έχει η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου – παρουσιαστή ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης Νίκου Αγγελίδη στην Πάτρα αυτό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Παρουσία όλου του αθλητικού κόσμου της Αχαΐας, πρώην αθλητών και παραγόντων ιστορικών σωματείων του Νομού, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φίλων του αθλητισμού και του πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/9 στις 19.00 στην Πάτρα, στο Σπίτι Πολιτισμού του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, στην οδό Φωκαίας 26, στα Προσφυγικά, η παρουσίαση του βιβλίου «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου», του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Αγγελίδη.

Το βιβλίο θα προλογίσουν στην εκδήλωση οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Χριστόπουλος και Γιώργος Αναστασόπουλος και ο δικηγόρος Φίλιππος Καραμούζης.

Έχουν ετοιμαστεί ειδικά αφιερώματα με ιστορικό περιεχόμενο, φωτογραφίες, και βίντεο σε γιγαντοθόνη από την μέχρι σήμερα πορεία της ΑΕΚ Πατρών, του Μέγα Δικέφαλου Πατρών, του Δικέφαλου Πατρών (μπάσκετ) και της ΑΕ Αιγίου.

Το παρών αναμένεται να δώσουν σπουδαίες προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία στον Αχαϊκό αθλητισμό και περικλείονται στο βιβλίο, το οποίο αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού.

Ο Νίκος Αγγελίδης, παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «10 στην Ενημέρωση» και του δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ1, φέρνει στο φως μέσα από το αξιόλογο βιβλίο του, την ύπαρξη 302 ομάδων με έμβλημα τον δικέφαλο αετό, σε όλο τον κόσμο!

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, η 4η κατά σειρά μετά την Αθήνα, τον Πύργο και το Καππαδοκικό Καρδίτσας θα λάβει χώρα στην Πάτρα σε ένα συμβολικό σημείο όπως είναι η συνοικία των Προσφυγικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports