Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ionian TV με την μετάδοση του PICK διαφήμισε την Πάτρα σε όλη την Ελλάδα

Το Ionian TV με την μετάδοση του PICK δι...

Oι τηλεοπτικές εικόνες ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα, μέσω δικτύου περιφερειακών καναλιών

Ένα παράθυρο της Πάτρας σε όλη την Ελλάδα άνοιξε το IONIAN TV με την απευθείας μετάδοση του 9ου PICK ΛΟΥΞ Cola Plus ‘n Light! To ΙΟΝΙΑΝ TV είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής παραγωγής και μετάδοσης τόσο των events το βράδυ του Σαββάτου 16/9, όσο και των αγώνων της Κυριακής από τις 11 έως τις 14.30.

Το τηλεοπτικό εγχείρημα, φέτος προετοιμάστηκε σε πολλές εξειδικευμένες συναντήσεις με την διοργανώτρια, ενώ η ομάδα παραγωγής, ξεκίνησε το στήσιμο 4 μέρες νωρίτερα.

Με ένα δίκτυο οπτικών ινών που κατέληγαν σε 11 κάμερες και με την χρήση επαγγελματικού drone, οι εικόνες του Pick ήταν συγκλονιστικές. 22 άνθρωποι δούλεψαν ομαδικά δημιουργώντας ένα εξαιρετικά επαγγελματικό αποτέλεσμα, που έδειξε ότι η περιφέρεια έχει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα πετύχουν σοβαρούς στόχους.

Οι τηλεοπτικές εικόνες ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα, μέσω δικτύου περιφερειακών καναλιών, όσο και στην ομογένεια. Η μετάδοση πέρα από την επίγεια τηλεοπτική μετάδοση μέσω Digea έγινε και από την πλατφόρμα τόσο της Cosmote TV όσο και της NOVA. Διαδικτυακά σε real time streaming μέσω του καναλιού του IONIAN TV στο YouTube και στη συνέχεια μέσα από τα μεγαλύτερα site της Πάτρας, η μετάδοση έφθασε σε κάθε άκρη της γης, σε ποιότητα HD.

Όλη η μετάδοση ολοκληρώθηκε από το σύγχρονο ΟΒVAN του καναλιού το οποίο τοποθετήθηκε πάνω στην πλατεία Γεωργίου και με την χρήση δορυφορικού uplink έστειλε την εικόνα παντού.

Οι δύο πλέον έμπειροι δημοσιογράφοι στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έβαλαν την υπογραφή τους στη μετάδοση. Ο Τάκης Πουρναράκης είχε την περιγραφή του αγώνα, ενώ ο Πάνος Σεϊτανίδης στον σχολιασμό. Στα ρεπορτάζ η Βικτωρία Δαράτου.

Τηλεσκηνοθεσία: Κώστας Μαρσέλης

Graphic & streaming: Χρήστος Φαραός

Montaz: Γιώργος Μουζάκης

Κάμερες: Γιώργος Μουζάκης, Χρήστος Δημητρόπουλος, Γιώργος Παυλάκης, Τάκης Κούρος, Σπύρος Κούρος, Αρης Γαλιατσάτος, Ζήσιμος Σίνος, Νίκος Παπασταμόπουλος, Βησσαρίωνας Λυμέρης.

Drone: Γιάννης Πομόνης, Ηλίας Φίλιας

Ροή: Χριστίνα Βούτου

Τεχνικός ροής: Νίκος Τράνακας

Δορυφορικό up link: Star Κεντρικής Ελλάδας

Οργάνωση παραγωγής: Διονύσης Μήλεσης

Διεύθυνση παραγωγής: Σπύρος Καμπιώτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις