Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγγελική Δαλιάνη: Η έξοδος από το μαιευτήριο μετά την πρόωρη γέννηση του γιου της

Αγγελική Δαλιάνη: Η έξοδος από το μαιευτ...

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Την έξοδο του μαιευτηρίου στο οποίο έφερε στον κόσμο το γιο της πέρασε η ηθοποιός Αγγελική Δαλιάννη. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγος της, ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που μεγάλωσε περισσότερο την οικογένειά του, είναι πανέτοιμο για τη νέα του καθημερινότητα στο πλευρό της κόρη τους, αλλά και το νεογέννητου αγοριού του.

Ο μικρός μάλιστα βιάστηκε να έρθει στον κόσμο, αφού η γνωστή ηθοποιός γέννησε πρόωρα στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Για τον λόγο αυτό το νεογέννητο μωράκι της θα παραμείνει για λίγο ακόμη στη θερμοκοιτίδα του μαιευτηρίου.

«Είναι τελείως διαφορετική εμπειρία από την πρώτη, με τη μικρή που γεννήθηκε φυσιολογικά και στην ώρα της και η αλήθεια είναι ότι αγχωθήκαμε αρκετά. Προσπαθούσαμε να το καθυστερήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, αλλά βιαζόταν πολύ ο μικρός.

Είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι γιατί δείχνουν τα πράγματα ότι πάνε πολύ καλά, αλλά έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας ακόμα. Και από τη στιγμή που διαδόθηκαν τα νέα, μου είπε πάρα πολύς κόσμος-πέρα από τις ευχές- να μην ανησυχούμε» δήλωσε για τη γέννηση του μωρού της η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight