Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιπροσωπεία από την Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ βρίσκεται στην Πάτρα

Αντιπροσωπεία από την Σάντα Μπάρμπαρα τω...

Στο πλαίσιο της αδελφοποίησης μεταξύ των δύο πόλεων

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Πάτρα από τις 20 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2017 αντιπροσωπεία από την πόλη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης μεταξύ των δύο πόλεων.

Την αποστολή που αποτελείται από 15 άτομα με επικεφαλής τον κ. Gil Garcia, πρόεδρο του οργανισμού των αδελφοποιημένων πόλεων της Νότιας Καλιφόρνιας, θα υποδεχτεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης (σύμφωνα με το πρόγραμμα γύρω στις 10 το πρωί της Πέμπτης 21/9 στο Δημαρχείο) ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν το Επιμελητήριο Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (την Παρασκευή 22/9 το πρωί).

Επίσης οι Αμερικανοί επισκέπτες θα έχουν δείπνο με το Ροταριανό Όμιλο Πάτρας, το βράδυ της Παρασκευής 22/9/2017 στο Καστρίτσι.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η ανταλλαγή απόψεων και η ενίσχυση της συνεργασίας τόσο μεταξύ των δυο Δήμων και του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των τοπικών κοινωνιών γενικότερα.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παραμονής στην Πάτρα η αποστολή θα περιηγηθεί στα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης και θα επισκεφθεί τους αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Ολυμπίας και των Δελφών, διαφημίζοντας τον τουριστικό πλούτο της περιοχής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στην Πάτρα τα μέλη της αντιπροσωπείας της Σάντα Μπάρμπαρα θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων τον ιερό ναό του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέου, το Κάστρο, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, το Αρχαίο Ωδείο, την Αχαΐα Κλάους, τον Μυκηναικό οικισμό στη Βούντενη, την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, θα γευματίσουν στα Ψηλαλώνια (στο εστιατόριο Άδωνις) αλλά και στην παραλία των Βραχνείκων (στο ρεστωράντ Πεινακοθήκη), κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις