Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διοικητής ΠΓΝ Πατρών: Έχει δημιουργηθεί ένα "τείχος" απέναντι στον Κρίτωνα Φίλο... δύσκολο να επανέλθει

Διοικητής ΠΓΝ Πατρών: Έχει δημιουργηθεί ...

Ο Θόδωρος Πισιμίσης έχει υποβάλει μήνυση κατά του πρώην διευθυντή της ΜΕΘ

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον πρώην διευθυντή της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ Κρίτωνα Φίλο ο οποίος είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και προ ημερών δήλωσε ουσιαστικά ότι μετά την απομάκρυνσή του αυξήθηκαν οι θάνατοι στη Μονάδα, μίλησε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Θόδωρος Πισιμίσης. Ο διοικητής του ΠΓΝΠ έχει υποβάλει εναντίον του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και υποστηρίζει ότι τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Φίλος δεν ισχύουν.

«Οι στατιστικές και όπως τις χειρίζεται καθένας λειτουργούν όπως οι κολώνες φωτισμού για τους μεθυσμένους, περισσότερο για να τους στηρίζουν, παρά για να τους φωτίζουν», σημειώνει ο κ. Πισιμίσης. Παράλληλα θεωρεί ότι μετά από το ομόφωνο «τείχος» που έχει υψωθεί μετά τις επίμαχες δηλώσεις απέναντι από τον κ. Φίλο, είναι δύσκολο να επανέλθει.

«Το εάν θα επανέλθει στη δουλειά του είναι μια πολιτική απόφαση που θα ληφθεί από πάνω. Η γνώμη μου είναι, ότι με αυτό το τείχος που ύψωσε απέναντί του ο κ. Φίλος και βρέθηκε απέναντι σε όλο τον ιατρικό κόσμο, είναι δύσκολο να επανέλθει. Όμως οι υπογραφές θα πέσουν από τους υπουργούς, δεν θα πέσουν ούτε από τον Πισιμίση, ούτε από τον οποιοδήποτε γιατρό.

Εμείς όμως έχουμε δημιουργήσει ένα αραγές τείχος ενάντια στην επιστροφή του κ. Φίλου, πιστεύω ότι η πολιτική ηγεσία θα λάβει σοβαρά υπόψη την κατάσταση όπως δημιουργήθηκε. Είναι άλλα τα δεδομένα τώρα, άλλα πριν από ένα μήνα. Εύχομαι ο άνθρωπος να αθωωθεί, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, αυτό είναι θέμα δικαιοσύνης. Αυτό που συζητάμε αυτή την στιγμή είναι εάν πρέπει να προστατευτεί το κύρος του νοσοκομείου και τον εργαζομένων», σχολίασε ο κ. Πισιμίσης «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7».

 

Πάτρα: Αποφυλακίστηκε ο πρώην διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΓΝ Ρίου Κρίτων Φίλος- Είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία που είχε χαρακτηριστικά ευθανασίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις