Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε χωρίς εσώρουχο αλά Kim Kardashian!

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε χωρίς εσ...

Για το νέο τεύχος του Downtown που θα είναι στα περίπτερα από την Πέμπτη 21/9/2017

Η μελαχρινή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου είναι πράγματι σέξι και σε κάθε της εμφάνιση, είτε σε φωτογραφίες είτε στην τηλεόραση, «αιχμαλωτίζει» τα ανδρικά βλέμματα. Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Γιάννη Αιβάζη, ο οποίος αυτό το διάστημα συμμετέχει στο ριάλιτι Survival secret του καναλιού Epsilontv στην Κουρούτα του ν. Ηλείας, φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Downtown και σίγουρα η συγκεκριμένη φωτογράφηση θα συζητηθεί πολύ.

Ο λόγος είναι ότι η Μαρία Κορινθίου με την μεσογειακή ομορφιά, τα ωραία μάτια και καμπυλωτό κορμί, φωτογραφήθηκε ως άλλη Κιμ Καρντάσιαν, την Αμερικανοαρμένια τηλεπερσόνα που χειρίζεται επιδέξια τον χώρο της σώουμπιζ και την μεγάλη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει. Για να μην πολυλογούμε, η Μαρία Κορινθίου που είναι και σέξι μαμά, έκανε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογράφηση και όπως φαίνεται στην κύρια φωτογραφία που όπως προείπαμε, θα συζητηθεί και θα σχολιαστεί πολύ, πόζαρε με λάγνο, μυστηριώδες βλέμμα, ένα μαύρο μπλουζάκι, εντυπωσιακό μακιγιάζ και χωρίς εσώρουχο!

Ο τίτλος του cover story του Downtown είναι απλά ο εξής: Η Μαρία Κορινθίου είναι η Ελληνίδα Kardashian και το αποδεικνύει με αυτήν την φωτογράφησης. Προβλέπουμε το περιοδικό να ξεπουλάει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight