Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ένταση στο μνημόσυνο της Πηγάδας – Κασιδιάρης σε πολίτη «Έλα πάνω παλιοα@@δι» - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στο μνημόσυνο της Πηγάδας – Κασιδ...

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής αποτέλεσε αιτία για εντάσεις και μικροεπεισόδια

Δεν έλλειψε η ένταση στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα στην Πηγάδα του Μελιγαλά, που τελέστηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, από την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, όταν κατέθεσε στεφάνι ο Ηλ. Κασιδιάρης κάποιος πολίτης τον έβρισε. Εκείνος απάντησε, και μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής τον περίμεναν έπειτα με όχι και τόσο φιλικές διαθέσεις.

Όπως γράφει η eleftheriaonline.gr χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών που φυγάδευσαν  τον πολίτη από την πίσω πλευρά μέχρι το αυτοκίνητό του, για να μη συναντηθεί με τους θυμωμένους Χρυσαυγίτες.

Το επεισόδι ο αυτό μπορεί να έληξε στο σημείο, αλλά σύμφωνα με καταγγελίες σημειώθηκε άλλο έξω από καφέ στο Μελιγαλά, όπου υπήρξε ένταση αλλά με την παρέμβαση ψυχρεμοτέρων δεν δόθηκε  συνέχεια.

Όπως φαίνεται και ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε η eleftheriaonline.gr ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την κατάθεση στεφανιού απευθύνθηκε σε πολίτη λέγοντάς του: «Ελα πάνω εσύ! Θα σε περιμένω, όχι εδώ στο χώρο, θα σε περιμένω παλιοα@@δι».

«Ελα εσύ εδώ ρε, κοπριταρά», ακούγεται να λέει ο πολίτης στον βουλευτή της Χ.Α. ενώ προηγουμένως από κάπου από τον κόσμο ακούγεται η φράση «Όταν παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα Λιακάκο καλά είναι...».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις