Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Άνετα η ΤΣΣΚΑ στο Λαύριο

Μπάσκετ: Άνετα η ΤΣΣΚΑ στο Λαύριο

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με 93-71 της τοπικής ομάδας

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το φιλικό με το Λαύριο, επί ελληνικού εδάφους. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε άνετα με 93-71, «καθαρίζοντας» την αναμέτρηση από την πρώτη περίοδο, όταν και προηγήθηκε με νταμπλ σκορ (13-26).

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε μετά το παιχνίδι και στάθηκε στην ενσωμάτωση του Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος ήταν και πρώτος σκόρερ των νικητών με 15 πόντους.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και αγωνιστήκαμε με σοβαρότητα», είπε αρχικά ο Ιτούδης και συνέχισε: «Βγάλαμε τα συμπεράσματα που θέλαμε και είμαι ικανοποιημένος από τα τελευταία τρία φιλικά που έχουμε δώσει. Ωστόσο, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να καλύψουμε μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Ντε Κολό είναι και πάλι μαζί μας και αγωνίστηκε σε καλό επίπεδο. Επίσης είμαι χαρούμενος που ο τραυματισμός του Βέστερμαν στο παιχνίδι δεν ήταν τόσο σοβαρός. Στην τελευταία περίοδο έδωσα ευκαιρίες στους... πιτσιρικάδες.

Η παραμονή μας στην Αθήνα θα κρατήσει για ακόμη μία ημέρα, προκειμένου να τιμήσουμε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς αύριο στο ΣΕΦ».

Τα δεκάλεπτα: 13-26, 31-48, 50-76, 71-93

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί της ΤΣΣΚΑ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports