Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

KINGSMAN THE GOLDEN CIRCLE: «ΠΑΣΑΡΕΛΑ» Η ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ (AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ Η SO STYLISH ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ)

KINGSMAN THE GOLDEN CIRCLE: «ΠΑΣΑΡΕΛΑ» Η...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Xάλε, Τζούλιαν ή Κλόντια;

Αμέτρητα τα φλας τη Δευτέρα το βράδυ στην καρδιά του Λονδίνου καθώς το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας «Kingsman, The Golden Circle» γέμισε από σαγηνευτικές γυναικείες παρουσίες πλαισιωμένες από τα χαρακτηριστικά βρετανικά ταξί. Το «σίκουελ» των απίστευτα στυλιζαρισμένων πρακτόρων που κέρδισαν πριν δυόμισι χρόνια εκατομμύρια οπαδούς, αναμένεται άκρως χορταστικό (σε αγγλικό φλεγματικό χιούμορ, ένδυση, εφέ και δράση) με σταρ πρώτης γραμμής.

Στο red carpet της πρεμιέρας πρωτοστάτησαν η 56χρονη οσκαρούχα κοκέτα Τζούλιαν Μουρ με ασημένια τουαλέτα Tom Ford, η 51χρονη Χάλε Μπάρι με αισθησιακά διάφανη τουαλέτα Οscar de la Renta, η ανερχόμενη 36χρονη Tζένα Ντιούαν Τάτουμ με στράπλες δημιουργία Zac Posen συνοδευμένη ως συνήθως από το σέξι σύζυγό της Tσάνινγκ Τάτουμ. Μαζί τους ξεσήκωσαν τους φωτογράφους η αγέραστη πριγκίπισσα της ποπ Κάιλι Μινόγκ με λευκό μίνι David Koma η εκθαμβωτική καλλονή Κλόντια Σίφερ με εφαρμοστό μίνι Balmain και το style icon Ποπι Ντελεβίν με ολοκέντητο Chanel φορεματάκι γαρνιρισμένο με ροζ φτερά.

 

 

Εννοείται δεν έλειπαν από την εκδήλωση αφοπλιστικά κουστουμαρισμένοι οι πρωταγωνιστές: ο 27χρονος χαριτωμένος βρετανός ηθοποιός Τάρον Εγκερτον που υποδύεται το νέο πράκτορα Eggsy και ο υπέρκομψος Κόλιν Φερθ που υποδύεται το μέντορά του. Ελτον Τζον, Τζεφ Μπρίτζες ήταν επίσης εκεί ως συντελεστές μαζί με το σκηνοθέτη και σύζυγο της Σίφερ, Μάθιου Βον.

*Η ταινία Kingsman, Τhe Golden Circle θα ξεκινήσει να παίζεται αυτή την Πέμπτη, ταυτόχρονα με την Ευρώπη, και στα πατρινά σινεμά. Επηρεασμένη από την παράδοση του Τζέιμς Μποντ, διαθέτει μια πιο κωμική και χαρωπή αντιμετώπιση της κατασκοπικής περιπέτειας.  Eίναι «κολλημένη» με το αγγλοπρεπές ντύσιμο και τους τρόπους. Αλλωστε «βιτρίνα» της έδρας των πρακτόρων είναι ένα κατάστημα κοστουμιών της Saville Row. Oι κριτικές μιλούν ήδη για υποτυπώδες σενάριο αλλά εξαιρετική παραγωγή με φοβερά κυνηγητά, γκάτζετ, ντύσιμο.

Η Kingsman όπως μας πρωτοσυστήθηκε είναι μια διεθνής βρετανική υπηρεσία κατασκοπείας, δράσης και πληροφοριών.  Οταν καταστρέφονται κεντρικά της γραφεία και το αρχηγείο της, ανακαλύπτει μια «αδελφή» αμερικάνικη οργάνωση ονόματι Stateman και μαζί ως σύμμαχοι πασχίζουν να εξουδετερώσουν ένα νέο κοινό εχθρό. Η ταινία είναι βασισμένη σε κόμικ και μεγάλη εντύπωση κάνει η Τζουλιάν Μουρ ως βαρώνη ναρκωτικών ντυμένη σε στυλ 50s.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View