Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στολίδι έγινε το Δημοτικό γήπεδο Σαραβαλίου «Κώστας Ζάρρας» - ΦΩΤΟ

Στολίδι έγινε το Δημοτικό γήπεδο Σαραβαλ...

Οι εργασίες θα συνεχιστούν για τη διαμόρφωση αποδυτηρίων, ιατρείου και αίθουσας συνεδριάσεων

Ανακαινίστηκε πλήρως το Δημοτικό γήπεδο Σαραβαλίου «Κώστας Ζάρρας». Οι εργασίες θα συνεχιστούν για τη διαμόρφωση της διώροφης οικοδομής όπου θα λειτουργήσει ως χώρος αποδυτηρίων, ιατρείου και αίθουσας συνεδριάσεων.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Δέκα ερασιτεχνικά σωματεία του τοπικού ποδοσφαίρου καθώς και δεκάδες αθλούμενοι νεολαίοι, χαίρονται πλέον το ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο Σαραβαλίου «Κώστας Ζάρρας».  Οι εργασίες που έγιναν με πολύ μεράκι και ελάχιστα διαθέσιμα χρήματα, είχαν ως αποτέλεσμα να καμαρώνουν όλοι στην περιοχή ένα γήπεδο σύγχρονο, που διαθέτει πλέον αδειοδότηση.

Οι εργασίες στο «Κώστας Ζάρρας» θα συνεχιστούν για τη διαμόρφωση της διώροφης οικοδομής όπου θα λειτουργήσει ως χώρος αποδυτηρίων, ιατρείου και αίθουσας συνεδριάσεων. Για την ολοκλήρωση του έργου, έχει ήδη ανατεθεί σε εργολάβο η συνέχιση των εργασιών.

Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου λειτουργούν από τις πρωινές ώρες καθημερινά, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού φιλοξένησαν δεκάδες αθλητές, αλλά και πολίτες, που επιθυμούσαν να κάνουν ατομική προπόνηση.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports