Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: Εντυπωσιακή παρουσίαση της ομάδας-Συγκίνησε ο σπουδαίος Ντέιβιντ Μπλατ-ΦΩΤΟ

Προμηθέας: Εντυπωσιακή παρουσίαση της ομ...

Στην εκδήωση τιμήθηκαν ο πρώην αρχηγός, Βασίλης Γιαννικόπουλος και ο προπονητής της Τουρκικής Νταρουσάφακα

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών η εορταστική εκδήλωση του Προμηθέα Πάτρας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η επίσημη παρουσίαση της φετινής ομάδας και των χορηγών της. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο πρώην αρχηγός του Προμηθέα, Βασίλης Γιαννικόπουλος και ο Ντέιβιντ Μπλατ, προπονητής της Τουρκικής Νταρουσάφακα, που καθήλωσε τον κόσμο με την ομιλία του.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Χρυσανθόπουλος, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης και Ανδρέας Κατσανιώτης, ο σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων, υπεύθυνος για τον Αθλητισμό και παλιός πρωταθλητής του μπάσκετ, Τάκης Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η και γενικός γραμματέας ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ, Νίκος Κανελλάκης, και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Ειρηναίος, προϊστάμενος στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση που εμπλουτίστηκε από την προβολή βίντεο και φωτογραφιών παρακολούθησαν εκπρόσωποι των πολιτικών αρχών και πολλών αθλητικών συλλόγων της Πάτρας, δημοσιογράφοι, χορηγοί, φίλοι του Προμηθέα και φυσικά τα μέλη της οικογένειας του Προμηθέα.

Αμέσως μετά το τέλος των χαιρετισμών ακολούθησε η απονομή στον Ντέιβιντ Μπλατ. Την απονομή έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Λιόλιος. «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι εδώ μαζί σας», ανέφερε ο Αμερικανοισραηλινός  τεχνικός και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι μεγάλη ευλογία το να κοουτσάρεις σε τελικούς ΝΒΑ ή στην Ευρωλίγκα ή να παίρνεις Ολυμπιακά μετάλλια, όμως η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να βλέπεις το χαμόγελο ενός παιδιού, όταν το προπονείς στο γήπεδο».

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση της φετινής ομάδας του Προμηθέα. Γι’ αυτόν τον λόγο κλήθηκε ο περσινός αρχηγός του Προμηθέα, Βασίλης Γιαννικόπουλος τον οποίον τίμησε για την προσφορά του στον Σύλλογο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας. Ο Βασίλης Γιαννικόπουλος ευχαρίστησε τον Προμηθέα και αμέσως μετά ξεκίνησε η παρουσίαση ρόστερ και τεχνικής ηγεσίας

Αναλυτικά:

# 1:  Δημήτρης Γράβας

# 3:  Αλεξάντερ Λίποβι

# 4:  Σταύρος Τουτζιαράκης

# 5:  Σον Εβανς

# 7:  Ανδρέας Σκούφης

# 8:  Νίκος Γκίκας (αρχηγός)

# 9:  Μπούμπου Πάλο

# 10: Πέτρος Γερομιχαλός

# 11: Μοχάμεντ Φαγιέ (αναμένεται την Τετάρτη στην Πάτρα)

# 12: Τρέβορ Ρέλεφορντ

# 13: Γιάννης Δημάκος

# 15: Χρήστος Σαλούστρος

# 16: Χρυσόστομος Σανδραμάνης

# 20: Παναγιώτης Γκάτζιος

# 22: Παναγιώτης Βύρλας

Μετά το τέλος της παρουσίασης του ρόστερ, ο αρχηγός του Προμηθέα, Νίκος Γκίκας δήλωσε τα εξής: «Εύχομαι υγεία και καλή δύναμη σε όλους, πολύ όρεξη για δουλειά και έναν κοινό στόχο: Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στον ελληνικό μπασκετικό χάρτη. Ο κόσμος της Πάτρας είναι ο 6ος μας παίκτης».

Ακολούθησε η παρουσίαση του τεχνικό τιμ του Προμηθέα, και συγκεκριμένα του head coach, Μάκη Γιατρά, των βοηθών προπονητών, Γιάννη Ελευθεριάδη, Κώστα Ντούβα και Θανάση Σουφλιά, του γυμναστή Κώστα Λαψάνη, του φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Χαλκιόπουλου και των βοηθών του και Χρήστου Παπαδόπουλου, του team manager Κώστα Ρακιντζή, του φροντιστή Ανδρέα Μαραμένου, ενώ αναφορά έγινε και στον ορθοπεδικό της ομάδας;, Ανδρέα Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του ιατρικού τιμ.

Ο Μάκης Γιατράς ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην σύντομη ομιλία του: «Βρίσκομαι για 5η χρονιά στον Προμηθέα. Όλα τα παιδιά που ήρθαν στον Προμηθέα όλα αυτά τα χρόνια πίστεψαν στα όνειρα των ανθρώπων της ομάδας και κάπως έτσι φτάσαμε στην Α1 και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό», ενώ στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Προμηθέα.

Στο τέλος, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και επικοινωνίας της ΚΑΕ Προμηθέας, Βασίλης Λυμπερόπουλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξή τους, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και αντιπρόεδρος μεγάλου χορηγού της ομάδας, της Εταιρείας αναψυκτικών και χυμών «ΛΟΥΞ», ο Κωνσταντίνος Μπακαλάρος, Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής και Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της «ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ», επίσημη χορηγός του Συλλόγου και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων σύμβουλος του επίσημου χορηγού, της εταιρείας λογισμικού & ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής «ERGOLOGIC».

Ακολούθησε η παρουσίαση των υπόλοιπων χορηγών του Προμηθέα Πάτρας ευχαριστώντας τους:

ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

-  τη χορηγό συμπληρωμάτων διατροφής: ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ & Gialousis sport Nutrition και τον κύριο Γιάννη Γιαλούση

-  την «MED FRIGO» («Εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεταφορών & 3rd Party Logistics προϊόντων ψύξης».και τους κυρίους Πούλια & Μπρακατσέλο

ΧΟΡΗΓΟΥΣ

- Την αλυσίδα καθαριστηρίων «STEGNO PLUS» (Στεγνοκαθαριστήρια).και τον κύριο Τριανταφυλλίδη,

- Την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων CARAVEL και τους κυρίους Νάσο & Μάνο Παπαδόπουλο,

- την εταιρεία ΖΑΓΟΡΙ,

- Την εταιρεία GTD και τον κύριο Τριανταφυλλίδη,

- Την εταιρεία χρωμάτων ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ και τον κύριο Αλέξανδρο Μιχόπουλο,

- Την εταιρεία ELITE Πατραϊκή Χαρτοποία,

- Το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ Και την κυρία Λιλίκα Βέργη,

- Την εταιρεία ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ και τον κύριο Χρήστο Κατριβέση

- Την εταιρεία GT ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ και

- την εταιρεία ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

- Την εταιρεία ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ TRANSPORTS και τον κύριο Πολυδωρόπουλο,

- Την εταιρεία BAKKAR και τον Κύριο Μπακαλάρο,

- Την εταιρεία «φωτισμός ΠΕΤΡΙΔΗΣ» ,

- Την εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΙΑΣ και τον κύριο Μπίτα,

- Την εταιρεία BELEHAS TRANSFER και τον κύριο Μπέλεχα,

- Την εταιρεία PSICTOTHERMIKI και τον κύριο Μυλωνά,

- Την εταιρεία VSF,

- Την εταιρεία AVANCE και τον κύριο Θεοδωρόπουλο,

- Το κατάστημα THE MARK και τον κύριο Κωνσταντινίδη και

- τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ και τον κύριο Μάκκα.

ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΥΛΙΚΟΥ

- Την χορηγό εταιρεία αθλητικού υλικού ΑΘΛΟΣ κα

ι- Την χορηγό εταιρεία αθλητιατρικού υλικού MEDICIN

ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

- ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ & PELOP.GR

- MATCH ΑΧΑΙΑΣ

- Η ΓΝΩΜΗ

- SPORT24 PATRAS

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

- Το γυμναστήριο PATRA FITNESS

- Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» και το «Ίδρυμα Δημητρίου & Λιλής Σταυροπούλου», για τη συμβολή του στο πρότυπο πρόγραμμα του Συλλόγου "ΝΟΥΣ".

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

- PORTO FINO

- ΦΑΣΟΛΟΙ

- ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ

- ΓΛΑΥΚΟΣ

- ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

- TALKS

- POMODORO

H εκδήλωση έκλεισε με τοποθέτηση από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χρήστο Μήλα που -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για όλους εμάς. Ο τίτλος που διαλέξαμε δεν είναι τυχαίος. Το βλέμμα μας είναι στο μέλλον.

Ποντάρουμε στο ελληνικό στοιχείο. Θέλουμε να διαφοροποιηθούμε από τις ομάδες που αλλάζουν τους πάντες. Δεν μας αρμόζει αυτό. Είναι ο δύσκολος δρόμος, αλλά αυτόν θα ακολουθήσουμε», ενώ τόνισε ιδιαίτερα την σημασία που δίνεται από το Σύλλογο στο πρόγραμμα «Νους», εξαίροντας την ποιότητα του.

Η βραδιά έκλεισε με τους καλεσμένους να περνούν στο «σαλόνι» του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών έχοντας την ευκαιρία να τα πουν μ’ ένα ποτό ή αναψυκτικό, ενώ προσφέρθηκαν μεζαδάκια από το «ΦΑΣΟΛΟΙ» και γλυκά και παγωτά από το «CARAVEL»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports