Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήγαμε στα νέα γραφεία της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

 Πήγαμε στα νέα γραφεία της Διεύθυνσης Υ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στην οδό Γερμανού 98

Εγκαινιάστηκαν τη Δευτέρα τα νέα γραφεία της Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην οδό Γερμανού, στην Πάτρα. Παρουσία και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα όλοι ευχήθηκαν υγεία και δύναμη, για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες ελέγχων στον τομέα της υγείας αλλά ακόμα και εξυπηρέτησης των πολιτών, που ζητούν τη συνδρομή της υπηρεσίας. Το thebest.gr πήγε στα νέα γραφεία της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΔΕ.

Με την τελετή του αγιασμού ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία της σε νέο κτίριο η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, του Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Αγγελόπουλου, του βοηθού Περιφερειάρχη Αντώνη Χαροκόπου και του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστα Καρπέτα.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας αφού περιηγήθηκε τους χώρους, ευχήθηκε στους υπαλλήλους υγεία και δύναμη για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες εξυπηρέτησης των πολιτών που ζητούν τη συνδρομή της υπηρεσίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ωστόσο πως το νέο κτίριο έχει κάποια λειτουργικά προβλήματα - όπως μας ανέφεραν εργαζόμενοι - που θα πρέπει να επιλυθούν, όπως ράμπες που απουσιάζουν από κάποια σημεία, εξαερισμός σε άλλα γραφεία κλπ.

Η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας θα λειτουργεί , στην Πάτρα, στην οδό Γερμανού 98.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις