Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο αλυτάρχης του 9ου PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light δηλώνει ικανοποιημένος από τους αγώνες

Ο αλυτάρχης του 9ου PICK-Λουξ Cola Plus ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

"Μικροατυχήματα σχεδόν πάντα συμβαίνουν", αναφέρει ο Στέλιος Καϊάφας

Ένα ακόμα, το 9ο κατά σειρά Pick, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα χαρίζοντας μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο αλυτάρχης του 9ου PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light Στέλιος Καϊάφας εκφράζει την ικανοποίησή του για τους αγώνες.

 

Φέτος σημειώθηκαν κάποια μικροατυχήματα, τα οποία ωστόσο αντιμετωπίστηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο αλυτάρχης του 9ου PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light Στέλιος Καϊάφας δήλωσε την ικανοποίησή του, τόσο από την ακαριαία και καίρια επέμβαση όλων των εμπλεκομένων στη διοργάνωση, όσο και από το γεγονός πως κανείς αθλητής δεν τραυματίστηκε, δεδομένων των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που είχαν ληφθεί.

Άλλωστε ως προς τα μικροατυχήματα αναφέρει ότι αυτά γίνονται και στις μεγαλύτερες πίστες του κόσμου ακόμη και στη Φόρμουλα 1.

Σοβαρότερη εκτροπή και ανατροπή καρτ ήταν εκείνη με οδηγό τον Ανδρέα Καλυβιώτη. Το όχημά του ανετράπη και πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας της κατηγορίας D Cup.

Το thebest.gr μίλησε και την Δευτέρα - επόμενη μέρα των αγώνων καρτ- με τον αθλητή ο οποίος μας είπε πως είναι καλά στην υγεία του. Μετά την εκτροπή και την ανατροπή του καρτ του, υπέστη κυρίως σοκ λόγω της πτώσης στο οδόστρωμα και μεταφέρθηκε για καθαρά προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μικροατυχήματα συνέβησαν και σε άλλα σημεία της πίστας ωστόσο σύμφωνα με τον αλυτάρχη της πίστας Στέλιο Καϊάφα, όλα έγιναν όπως έπρεπε, οι αντιδράσεις όλων όσοι εμπλέκονταν για την ασφάλεια των αθλητών ήταν ακαριαίες και ο τελικός απολογισμός ήταν θετικός.

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, διοργανωτές και εμπλεκόμενοι εργαζόμενοι γνωρίζουν και έχουν δεί πολλές εκτροπές και ανατροπές οχημάτων. Πάντα ωστόσο λαμβάνονται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τραυματισμών.

Εξάλλου ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και επίσης οι οδηγοί δεν είναι άμοιροι ευθυνών, καθώς πρέπει να συμμορφώνονται με τους όρους των αγώνων, να κρατούν αποστάσεις από προπορευόμενα κάρτ κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports