Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ "ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΑΙΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΕΙΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ "ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ" ΤΟΥ...

Θα βγει στις 25 Ιανουαρίου 2018 στις ελληνικές αίθουσες

Μετά την 74η Κινηματογραφική Μόστρα της Βενετίας όπου ήταν η εναρκτήρια ταινία και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, η νέα σκηνοθετική προσπάθεια του Ελληνοαμερικανού με καταγωγή από το Αίγιο, Αλεξάντερ Πέιν με τίτλο "Μικρόκοσμος - Downsizing", προβλήθηκε πριν λίγες μέρες στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο στον Καναδά.

Στο φιλμ – κοινωνική σάτιρα που υπογράφει σκηνοθετικά ο βραβευμένος με Όσκαρ Αλεξάντερ Πέιν (Sideways - Πλαγίως, About Schmidt), πρωταγωνιστούν ο Ματ Ντέιμον, ο Κρίστοφ Γουόλτζ, η Χονγκ Τσάου, ο Τζέισον Σουντέικις και η Κρίστεν Γουίγκ.

Ένας κόσμος-μινιατούρα με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής! Κάπως έτσι διαφημίζεται η έξυπνη και πρωτότυπη αυτή ταινία που εμμέσως δίνει και μία «φανταστική» λύση και θεραπεία στο παγκόσμιο πρόβλημα του υπερπληθυσμού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πέιν στο Τορόντο, όπως έγραψε το deadline.com.

H ταινία όπως μας πληροφόρησε η εταιρεία διανομής UIP θα βγει στην Ελλάδα στις αρχές του 2018 και για την ακρίβεια στις 25 Ιανουαρίου. Θεωρείται ένα φιλμ που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα ερχόμενα βραβεία Όσκαρ.

Ο Alexander Payne στο «Downsizing», έχει τον 46χρονο σταρ Matt Damon και την Kristen Wiig να υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι, τον Πολ και την Audrey που μαθαίνοντας ότι Νορβηγοί επιστήμονες έχουν ανακαλύψει μία πρωτοποριακή μέθοδο σμίκρυνσης του μεγέθους και της μάζας του ανθρώπινου οργανισμού, σε ύψος 10 πόντων, (ουσιαστικά πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο 200 ετών προς την ολική σμίκρυνση του κόσμου) αποφασίζουν να το δοκιμάσουν αναζητώντας μία καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα σχεδίασαν.

*Την ταινία αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture