Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πρώτο σε επισκεψιμότητα το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη ΔΕΘ

Πρώτο σε επισκεψιμότητα το περίπτερο της...

Χιλιάδες των επισκεπτών που πέρασαν από το περίπτερο της Π.Δ.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με δικό της περίπτερο στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - 4ο Φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων «Η Ελλάδα στο πιάτο μας».

Η Έκθεση αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση για την ανάδειξη των αγροδιατροφικών προϊόντων. Το περίπτερο 7 της ΔΕΘ, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17/9, ήταν πρώτο σε επισκεψιμότητα στην διοργάνωση και αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας στο εγχώριο και διεθνές καταναλωτικό κοινό.

Χιλιάδες των επισκεπτών που πέρασαν από το περίπτερο της Π.Δ.Ε. είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία που χαρακτηρίζουν το διατροφικό πρότυπο της περιοχής μας.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Δ.Ε. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος  «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχοντας με δικό της περίπτερο στην 82η ΔΕΘ, που είχε ως τιμώμενη χώρα την Κίνα, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της προς τις επιχειρήσεις αγροδιατροφής που θέλουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στις διεθνείς αγορές. Η συμμετοχή μας αυτή έδωσε τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να έρθουν σε επαφή με αρμόδιους φορείς, ώστε να διαφημίσουν τη δραστηριότητα τους σε αγορές που θεωρούνται κερδοφόρες και να ενισχύσουν την εξωστρέφεια και κατ´ επέκταση τις πωλήσεις τους».

Το Περίπτερο επισκέφτηκε μεταξύ άλλων από την Δυτική Ελλάδα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Δ.Ε  Κωνσταντίνος Μητρόπουλος καθώς και ο Προϊστάμενος  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ Βασίλης Μιχαλόπουλος, οι οποίοι τόσο ως  εκπρόσωποι της Π.Δ.Ε όσο και ως εκπρόσωποι της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Δ.Ε, είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους ιδιωτικών φορέων της αγροδιατροφικής αλυσίδας με σκοπό την πιστοποίηση την ανάδειξη και την προώθηση των αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε εγχώριες και διεθνείς αγορές, μέσω της συνέργειας και της συμμετοχής της Π.Δ.Ε σε χρηματοδοτικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα Αγροδιατροφής, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά